Skreddersydd leilighet i en åpen etasje

Leiligheten i Tel Aviv er full av spennede løsninger! Her er det ingen dører, badet er en marmorboks og kjøkkenøya er seks meter lang.

Varm og personlig leilighet
© Anders Hviid/ Vipp

En stor og luftig etasje på hele 180 kvadratmeter utgjør hjemmet til Oren Yonayov og Michal Afori og deres to barn, i Tel Aviv i Israel.

Her er innredningen varm og personlig mot store vinduer og fantastisk utsikt over byen – og ikke minst: masser av lys!

Sofaen Suita er designet av Antonio Citterio for Vitra, bordet B2 er av Victor Vasilev for Living Divani, de to CH25-stolene er av Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn og gulvteppet er fra Ikea. I tillegg fungerer to gamle trommer som sofabord.

Her er det ingen dører!
© Anders Hviid/ Vipp

Ingenting på de 180 kvadratmeterne er overlatt til tilfeldighetene. Kjøkken, stue, soverom og bad flyter inn i hverandre, helt uten dører, og bevisste valg av materialer som glass, marmor, bambus og stål markerer ulike soner og funksjoner.

Materialene er nøye utvalgt i leiligheten, og samspillet mellom treverk, betong og tekstiler gjør interiøret varmt og innbydende.

Sammen med svarte takvifter for å holde luften sval, henger Aim-lampene, designet av Ronan & Erwan Bouroullec for Flos.

Industriell loftsleilighet
© Anders Hviid/ Vipp

Fra kjøkkenet til soverommet og badet er det en lang rekke med skapdører av japansk bambus. Den fantastiske utsikten reflekteres i glassveggen.

Det nakne taket gjør ingenting for å skjule vifter, rør og ledninger, og forsterker det industrielle loftsleilighetsuttrykket.

Gigantisk kjøkken
© Anders Hviid/ Vipp

Tolv meter med skap, med dører av japansk bambus, går langs den langstrakte kjøkkenøya på hele seks meter, som har fått hedersplassen i leiligheten.

– Mine to store lidenskaper her i livet er mat og mote. Derfor fikk vi bygget et stort klesskap og et gigantisk kjøkken, sier Michal.

10 tips til å lykkes med svart kjøkken hos BoligPluss!

Kjøkkenøya i rustfritt stål er fra Vipp.

– Vennene mine trodde det hadde rablet for meg da vi fløy inn en seks meter lang stålplate, på x antall kilo, som måtte heises inn gjennom vinduet av to kraner ...

Badet er en boks av marmor
© Anders Hviid/ Vipp

– Badet er et rom i rommet, og jeg elsker å stå opp fra sengen og gå rett inn marmorboksen og ta meg en dusj med utsikt over Jaffa, forteller Oren.

«Boksen» er dekket med italiensk marmor fra Salvatori, og den doble dusjen er fra Boffi. Det er kanskje ikke for alle, men en slik åpen løsning er definitivt veldig kul!

Luftig soverom med utsikt
© Anders Hviid/ Vipp

De generøse vinduene og de to store balkongene gjør at leiligheten, som strekker seg over en hel etasje, føles befriende lys og luftig

Ved soverommet ligger leilighetens andre balkong. Sengen fra Moroso ligger badet i lys fra alle kanter.

Nattbordet er fra Poliform, og lampen som strekker seg elegant fra gulv til tak, er Parentesi, designet av Achille Castiglioni og Pio Manzu for Flos. Teppet er fra Ikea.

Se flere lekre boliger – meld deg på nyhetsbrevet vårt!