Se det minimalistiske minihuset som er tidløst innredet

Midt i et tradisjonelt kolonihageområde ligger et lite hus som ser ut som det er skåret ut av en villa.

Maks 80 kvadrat? Ikke noe problem!
© bo-bedre.no

Det lille huset i det tradisjonelle kolonihageområdet set ut som det er skåret ut av et større hus. Bland tradisjonelle, påbygde kolonihagehus i området, vekker det oppsikt. Huseieren og hans to arkitektvenner har vist mye oppfinnsomhet i arbeidet med å få maks ut av en grunnflate på 80 kvadratmeter, som er restriksjonen i området.

Vakre vinkler
© bo-bedre.no

Huset byr på skarpe vinkler både innvendig og utvendig. Det moderne kolonihagehuset er kledd med sedertre på tak og vegger. Sedertre på tak og vegger er stort sett vedlikeholdsfritt og får en vakker grålig farge med årene. Om sommeren utvider den store terrassen husets bruksareal betydelig. De svarte stolene er designet av Hee Welling for Hay.

Spesial-parkett
© bo-bedre.no

Trappen står som en skulptur i det minimalistisk møblerte kjøkkenallrommet. Den er kledd med spesialimportert stavparkett i bambus fra Dingo Bamboo i Tyskland.

Soverom oppe
© bo-bedre.no

I annen etasje har huseieren fått soverom med utgang til takterrassen. Den hvite halvveggen har innebygget bokhylle mot rommet. Sengeteppe og puter er fra Hay.

Ga plass til stort bad
© bo-bedre.no

Badet ble prioritert, og har fått stor plass til tross for lite boareal. Her er våtromssonen tydelig markert med mørk grønn mosaikk. Det brede speilet over vasken utvider rommet. Vasken er Duravits Vero med Vola-armatur, mens toalettet er et Axa One fra Royal Scandinavian.

Stramt og stilig
© bo-bedre.no

Kjøkkenallrommet er stramt både i møbel- og fargevalg. Selve kjøkkenet består av HTH-elementer med innebygd komfyr. Ellipse-bordet er nytt, mens Syver-stolene med ulike farger på trekket er bruktfunn. Vasen på bordet er fra Normann Copenhagen.