Drømmehus på Ibiza

I sitt unike hjem på klippen kan Rosa og Lars nyte det azurblå Middelhavet mot syd, det frodige landskapet mot nord - og ikke minst, solens magiske gang gjennom døgnet.

På steingrunn 
© Studio Dreyer Hensley

Et luftig og unikt hjem

Rosa Pil Hildebrandt og Lars Holm Hansen har bygget opp hjemmet sitt på Ibiza tilpasset det varme klimaet på den vakre øya. De har fjernet alt av vegger og dører som det var mulig å leve uten, og det er åpent og luftig mellom kjøkkenet, spisestue og stue, og videre ut til terrassen og området rundt svømmebassenget. I over ti år har de kjøpt, pusset opp og solgt boliger på øya, men det mest unike prosjektet er deres eget private hjem i Es Cubells.

Se bildene fra det deilige huset på de neste sidene.

Myke kontraster 
© Studio Dreyer Hensley

Spennende kontraster skaper eksklusivt uttryk

Rosa og Lars har valgt varme toner av svart lavastein, grålig marmor, tre og myke stoffer for å lage en spennende kontrast, og myke opp de store åpne hvite flatene i villaen. Puter og keramikk er kjøpt på reiser til Marokko.

Deilige designklassikere 
© Studio Dreyer Hensley

Åpen løsning gjør huset rosmlig og innbydende

Fra kjøkkenet ser man gjennom de åpne rommene, og kjøkken, spisestue, dagligstue, kontor og tv-stue smelter sammen. Kjente designklassikere har fått plass ved spisebordet. Over henger PH-lampen og rundt står Eames Plastic Side Chair fra Vitra. Det vakre keramikkserviset er holdt i en støvet gråfarge. Stålbestikket har paret kjøpt i Thailand.

Åpnet opp 
© Studio Dreyer Hensley

Fantastisk og dramatisk utsikt

  • Vi har satt inn vinduer og åpnet opp alle steder det var fysisk mulig. For det er noe dramatisk ved det å bo på toppen av en klippe, og den fantastiske utsikten fra eiendommen blir vi aldri lei, sier Lars.
Utsikt til stjernene 
© Studio Dreyer Hensley

Som å være under åpen himmel

Over trappen er det åpnet opp til himmelen med et gigantisk overlysvindu. Lampen er av den nederlandske designeren Laurence van Seventer. I stedet for gelender har Lars og Rosa spent opp maritime rep ved trappen som binder husets nivåer sammen. Fotokunsten er av parets venn, fotograf Pierre Winther.

Innbydende gjesterom 
© Studio Dreyer Hensley

Lokale byggematerialer

Huset har fire soverom. I tillegg til to hovedsoverom, er det to gjesterom som dette, med egen utgang til terrassen. Gulvene i hele huset er fra et marmorbrudd i Syd-Spania. Den grå steinen med brune felt har en rå, ubehandlet overflate.

Utsikt på badet også 
© Studio Dreyer Hensley

Badet er holdt i grå og brunlige nyanser med marmorfliser på veggene og ditto bordplate, samt vakre spesialbehandlede servanter. Og, selvfølgelig, utsikt over havet.

Hageliv med basseng 
© Studio Dreyer Hensley

Dekket rundt svømmebassenget er belagt med sandstein, en fin kontrast til det lysegrønne.