Derfor skal du tenke på lyd som en del av interiøret

God lyd betyr ofte store høyttalere og mange kabler som skaper rot. Derfor kan løsningen være 'usynlig lyd'.

Utfordringen med god lyd i hjemmet er at det ofte kan inkludere store, plasskrevende høyttalere og mange forstyrrende ledninger. Det finnes imidlertid hjelp for de som ikke ønsker å gå på akkord med estetikken i interiøret. Et diskré, innebygd høyttalersystem kan gi deg usynlig lyd. Du finner det bl.a. hos HiFi Klubben.

Innebygde høyttalere passer for deg som ønsker et best mulig interiør, og ikke minst for de som skal innrede på nytt, der lyden kan planlegges helt fra start. Det er mange fordeler med å tenke på lyd som en del av interiøret. Vi gir deg tre gode grunner til å overveie innebygde høyttalere.

© HiFi Klubben
© HiFi Klubben

2. Interiøret blir uforstyrret

Med innebygde høyttalere trenger du ikke å tenke på plassmangel eller være redd for estetikken i interiøret. Løsningen lar deg kamuflere lyden i taket eller veggen med en flott design, og kan derfor nesten ikke ses selv om lyden er klar og tydelig. Du slipper alt trøbbelet med de kjedelige elementene som ledninger og kabler. På denne måten skaper du et uforstyrret interiør der du ikke trenger å sette av plass til høyttalere i hyller eller på gulvet.

3. Hele familien kan styre musikken

Hvis du har innebygde høyttalere i alle rom i hjemmet, styrer du ikke musikken fra bare ett sted. Med et gjennomtenkt system kan alle i familien kontrollere musikken fra smarttelefonen eller nettbrettet, uansett hvor i hjemmet de er. På denne måten kan hele familien enkelt sette på favorittmusikken i de rommene de ønsker.

Hos HiFi Klubben kan du velge mellom høyttalersystemer fra Sonos, Denon og Bluesound, som alle kan brukes til innebygde luksusløsninger. I tett samarbeid med ekspertene til HiFi Klubben er systemet skreddersydd for deg og hjemmet ditt, og de også kan også ta hånd om prosjektet i samarbeid med håndverkere og elektrikere, slik at du enkelt kan få det installert uten bekymringer.

Ønsker du å høre mer om alternativene for å få innebygde høyttalere, kan du bestille et gratis besøk her.