De mest populære boligene i 2017

Leserne har talt – disse 10 boligene er favoritter. Ta en titt inn i årets fineste boliger, og drøm deg bort!

Aller først – takk til alle dere som leser Bo Bedre! Vi gleder oss veldig til et nytt og spennende år, og håper dere gjør det samme.

2017 har vært et år fullt av lekre boliger, men det selvfølgelig noen som skiller seg litt ekstra ut. Her får du se de ti som var klare favoritter – se og bli inspirert for et nytt år med masse nytt design og interiør.

10. En drøm på Nesodden
© Sandra Aslaksen

Blant tradisjonelle byggverk på Nesodden finner du et stykke moderne arkitektur. Se den tidløse og funksjonelle boligen her.

9. I pakt med naturen
© Andreas Mikkel Hansen

Sammen med en arkitekt har Christina og Palle skapt et hjem som gir dem følelsen av å bo tett på naturen, avskjermet fra naboene. Her kan du se hvordan resultatet ble.

8. Trendy kunstnerhjem

I Christianshavn i København bor kunstneren Bjørn Agertved og familien i det som en gang var en gammel skole. I dag er det forvandlet til en åpen og romslig leilighet.

7. Penthouse i særklasse
© Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

«Luksussuiten», det er det venner og familie kaller leiligheten til interiørkonsulent Michala. Over 105 kvadratmeter i toppen av en gammel kontorbygning fra 50-tallet i København har innehaveren av interiørbutikken Rue Verte skapt et elegant, hyggelig og personlig hjem.

6. En annerledes kunstnerbolig
© Line Thit Klein

Uttrykket i denne leiligheten i Berlin spenner fra det rå og industrielle, til det myke og elegante. Her har bruktfunn og reiseminner fått plass blant utvalgte designobjekter og ombygde Ikea-møbler.

5. Et lyst og herlig rekkehus
© Mads Mogensen

Rekkehuset i West End i London var en rønne første gangen dagens eiere så det. Det brydde ikke det unge paret på boligjakt seg noe om, og sammen med en visjonær arkitekt gjorde de alle spådommer til skamme. Se den lekre boligen her.

4. En nordisk perle
© Nadia Norskott

Dette huset i Vesterålen er gjennomsyret av den nordiske estetikken – og den nordnorske naturen kan oppleves både ute og inne.

3. Den mørke og mystiske

– Bak alt det triste så vi noen nydelige, arkitektoniske detaljer, som dørene, noen veggpaneler og brede gulvbord, sier Lene. Sammen med mannen har hun pusset opp femten (!) hus, og i løpet av seks måneder transformerte de en gammel klinikk for psykologer til denne perlen av en bolig.

2. Kreative og lure løsninger
© Nadia Nordskott

I et boligområde på Madlemarki Stavanger ligger respektable eneboliger tett. Ett av husene skiller seg litt ut. Ikke mye, men det var heller ikke meningen.

1. Årets bolig
© Niklas Hart

Et energieffektivt og vakkert hjem på Nesøya er leserfavoritt i 2017. Store vinduer og naturmaterialer gjør boligen vakker, samtidig som strøm og varme hentes fra bakken og fra solen – smart! Se årets bolig her.