De 10 mest populære boligene i 2016

I 2016 har vi vist dere utallige vakre, vanvittige og velstylede boliger. Her er de 10 mest leste boligbesøkene fra året som er gått. Nyt!

10. Lys og luftig hytte med 70-tallssjel
© Birgitta Wolfgang/ Sisters Agency

Hvem kunne vel ikke tenke seg å bo i denne stilrene og sjarmerende funkishytta med sjøutsikt?

Her bor det en kunstner som vet å verdsette mye lys og luft i boligen, og rommene er innredet sparsomt og lekkert, med både nye og gamle møbler.

70-tallshuset var fullstendig nedslitt, men er nå forvandlet til en stor og deilig hytte for hele familien. Glassfasade og flatt tak, alt innrammet i svart, gir følelsen av et moderne nybygg som står i sterk kontrast til den frodige naturen rundt.

Se flere bilder fra hytta her!

9. Tresmak og velbehag med spesiell fasade
© Niklas Hart

Det er tydelig at Bo Bedres lesere elsker tre! Denne populære boligen er kledd i trefinér på innsiden, og fasaden er også et kapittel for seg: En spesiell japansk metode gir treverket en helt spesiell brent patina, som attpåtil er vedlikeholdsfri.

Innvendig er huset på Voksenkollen i Oslo preget av åpne løsninger og soner inndelt ved hjelp av nivåforskjeller. Store vinduer mot fantastisk utsikt er også et klart pluss ...

Se mer fra det flotte huset her!

8. En anelse pyntet til jul
© Andreas Mikkel Hansen

Minimalistisk jul slår an!

– Min favorittpynt er trær og grener. Vi ønsker å skape en varm stemning, men for meg er det viktigste at man merker naturen, slik at rommet ikke oversvømmes av kuler og tradisjonell julepynt, sier eieren.

Det hjelper også på julestemningen at hvert eneste rom i huset har peis – se flere bilder av det sobre og stilige hjemmet her!

7. Arkitekturen som gir deg nesten hele Nord-Norge i fanget
© Nadia Nordskott

Det beste med disse spektakulære hyttene er at du faktisk kan få oppleve dem selv!

Børge Ouslands hotell på øya Manshausen plasser deg midt i den nordnorske naturen. Opplevelsen er fordelt på fire hytter med prisvinnende arkitetur og ett restaurert våningshus.

Se de fantastiske bildene her!

6. En gyllen tråd i leiligheten skaper skandinavisk glamour
© Birgitta Wolfgang/ Sisters Agency

I denne klassiske leiligheten bor motedesigneren Hanne Block med håndlagde møbler og gyllen glamour – og en umiskjennelig skandinavisk touch.

Interiøret i stua kunne vært hentet fra en internasjonal metropol, med sin glamorøse sammensetning av vintagefunn, gylne metaller, eksklusive materialer og uttrykksfulle kunst.

Se den lekre boligen her!

5. Tidløs estetikk med designmøbler og kunst
© Birgit Fauske

På femteplass finner vi Anna og Henriettes stilfulle leiliighet på Majorstuen i Oslo.

I den åpne, store leiligheten har de god plass til designmøbler og kunst, og det sosiale paret elsker å invitere gjester. Derfor falt for det store rommet som inkluderer kjøkken, stor spiseplass og stue. Her har de faktisk spiseplass til 16!

Se mer av leiligheten her!

4. Vakker vintage og moderne luksus
© Jonas Ingerstedt/ House of Pictures

David og Charlotta Zetterström bor i en storslått leilighet fra 1898, midt i Stockholm.

Det mest karakteristiske ved stockholmsleiligheten er fargepaletten: Ulike turkis-, blå- og grønnfarger, samt nyanser av rosa og aprikos, pryder både vegger og interiør. I tillegg er Charlotta og David eksperter i å kombinere vintagedesign med moderne møbler.

Se de andre rommene i leiligheten her!

3. Tøffe tak i klassisk leilighet
© Birgitta Wolfgang/ Sisters Agency

Den tredje mest populære boligen i 2016 er familien Busks flotte leilighet i København.

Stilen hjemme hos Stine og Henrik er internasjonal. Den bærer preg av klassiske møbeldesignere, men miksen blir gjort mer personlig med røft treverk og dekorative innslag fra Østen og Frankrike.

Paret har kjøpt det meste av interiøret brukt, gjerne på auksjon.

Se flere bilder fra leiligheten her!

2. Herskapsleilighet med plass til alt
© Mikkel Adsbøl/ House of Pictures

På andreplass i 2016 finner vi boligen som har gjort plass til både gymsal og et tre meter høyt tre i stua.

Leiligheten er innredet med en blanding av polstrede møbler i både klassisk og moderne stil, store grønne planter og en rekke spennende objekter som familien har samlet opp gjennom årene.

Se så lekkert de har det her!

1. Grete har byens beste utsikt fra leiligheten i Barcode
© Inger Marie Grini

På desidert førsteplass over mest populære boliger i 2016 troner denne Barcode-leiligheten – som faktisk tilhører Bo Bedres forrige redaktør, Grete Sivertsen.

Store vindusflater gir en fantastisk utsikt over byen, og terrassen på 42 kvadratmeter har rikelig med plass til både planter og uteliv.

Inne har Grete og Erik innredet med varme og sans for god design og kunsthåndverk, særlig gir de rosa veggene, som er malt i fargen Dusty Pink fra Jotun, en egen stemning i rommet.

Se alle de fine bildene fra toppleiligheten her!