© Foto: Melissa Hegge

I Snøhettas nyeste designhytter kan du se midnattssolen fra sengen

Hotellet tilbyr en bo-opplevelse med urbane vibber og umiddelbar nærhet til arktiske naturopplevelser - se de unike bildene her.

I februar åpnet Camp 291 – et overnattingstilbud bestående av ni designhytter beliggende midt i Nord-Norges største skiresort Narvikfjellet. Alle hyttene er utformet som frittstående leiligheter på ett plan med glasstak og panoramavinduer og vakker utsikt over Ofotfjorden og Narvik by.

Design av Snøhetta

Det er det norske arkitektfirmaet Snøhetta som har tegnet prosjektet. Alle hyttene er laget i resirkulerbare materialer med lang holdbarhet. I tillegg er de bygget på påler for minst mulig fotavtrykk i naturen.

– Vi er stolte over at hyttecampen har gjennomgående god kvalitet og moderne arkitektur - og at den samtidig ivaretar våre krav om miljøhensyn og bærekraft, sier Helle Holt, leder for marked og arrangement for Narvikfjellet.

Alle hyttene har utsikt mot den dype fjorden og de høye fjellene, og fra balkongdøren bak på hytta kan du nyte synet av aktiviteten i Narvikfjellet.

© Foto: Melissa Hegge.

Fra hyttene har du vakker utsikt over Ofotfjorden og Narvik by. Det er Snøhetta som har tegnet prosjektet.

© Foto: Melissa Hegge

Panoramavinduer og glasstak gir følelsen av at naturen nærmest kommer inn på soverommet. Interiøret er enkelt, med innslag av designelementer og farger som går igjen i landskapet utenfor. Fra sengen vil du kunne se nordlyset eller sovne til midnattssolen.

© Foto: Melissa Hegge

Camp 291 består av den store tømmerhytta Camp Lodge og 9 moderne glasshytter, fordelt på 4 store og 5 små. De små hyttene på 22 m2 egner seg godt for par og små familier på 2-4 personer. De store hyttene på 30 m2 passer for familier på 4-6 personer.

© Melissa Hegge

Utsikten og nærhet til naturen er en uslåelig kombinasjon.

© Foto: Melissa Hegge

Hyttene er resirkulerbare, har lang holdbarhet og plasseres på påler for minst mulig fotavtrykk i naturen.

© Foto: Melissa Hegge