Hovedrett Empanadas med spicy svin og sesamfrø En god og enkel rett til en travel hverdag. Av Lone Kjær — 26. mars 2020 #Hovedrett Sort bakke fra I Rosens Navn. © Tia Borgsmidt Svart brett fra I Rosens Navn.Ca. 6 stk. Dette trenger du: 1 rull butterdeig 1 porsjon spicy svin-fyll (oppskrift under) 1 eggehvitte til pensling 1 egg til pensling litt sesamfrø til pynt Spicy svin 1 løk 1 hvitløksfedd 100 g hvit- eller spisskål 2 gulrøtter 2 ss olje til steking 1 ss grønn karripasta 150 g svinekjøttdeig 4 ss fiskesaus 1 ss soyasaus 2 vårløk Slik gjør du: Rull ut butterdeigen og stikk ut 6 runde biter. Fordel 2 ss fyll på den ene halvdelen av bitene. Pensle kanten med eggehvite og brett sammen til en halvmåne. Press deigen sammen i kantene med en gaffel. Legg empanadaene på et stekebrett med bakepapir og pensle med sammenpisket egg. Strø over sesamfrø og stek på 200 grader varmluft i 12–15 minutter, til de er gylne og sprø. Håndplukket til deg Hovedrett Svin på grill med blomkålpuré Hovedrett Rosastekt svinefilet med sopp, rosenkål og appelsinglace Hovedrett Bakt selleri med brunet smør og sprø krutonger Hovedrett Grønne arancini med mojo verde Hovedrett Trøffelrisotto med stekt steinsopp, pecorino og kål Annonsørinnhold Grillet kylling deluxe med nypoteter, grillet spisskål og yoghurtdressing