Hovedrett Empanadas med spicy svin og sesamfrø En god og enkel rett til en travel hverdag. Av Lone Kjær — 26. mars 2020 #Hovedrett Sort bakke fra I Rosens Navn. © Tia Borgsmidt Svart brett fra I Rosens Navn.Ca. 6 stk. Dette trenger du: 1 rull butterdeig 1 porsjon spicy svin-fyll (oppskrift under) 1 eggehvitte til pensling 1 egg til pensling litt sesamfrø til pynt Spicy svin 1 løk 1 hvitløksfedd 100 g hvit- eller spisskål 2 gulrøtter 2 ss olje til steking 1 ss grønn karripasta 150 g svinekjøttdeig 4 ss fiskesaus 1 ss soyasaus 2 vårløk Slik gjør du: Rull ut butterdeigen og stikk ut 6 runde biter. Fordel 2 ss fyll på den ene halvdelen av bitene. Pensle kanten med eggehvite og brett sammen til en halvmåne. Press deigen sammen i kantene med en gaffel. Legg empanadaene på et stekebrett med bakepapir og pensle med sammenpisket egg. Strø over sesamfrø og stek på 200 grader varmluft i 12–15 minutter, til de er gylne og sprø. Håndplukket til deg Hovedrett Svin på grill med blomkålpuré Hovedrett Terter med hvit asparges, sennepskrem og salat Hovedrett Røtter á la vin Hovedrett Grillet svinefilet med salat og friske erter i smørsaus Hovedrett Sånn lager du en perfekt helstekt kalkun med stuffing Hovedrett Salsiccia á la bolognese