Oppskrift på Frozen Aperol Spritz

Den klassiske oransje sommerdrinken fra Italia blir enda mere sommerlig med denne iskalde tvisten. Men det er ikke helt likegyldig hvordan du lager den hvis du vil oppnå den helt riktige kremede konsistensen.

Finn isbitposene eller -formene frem og frys de ned så de er klare til en herlig servering når den norske sommeren slår til for fullt.

Du vil takke deg selv!

For trikset med å fryse de forskjellige ingrediensene er nettopp det som gjør denne serveringen helt perfekt kremaktig i motsetning til hvis du bare blender de forskjellige væskene med isbiter.

Frozen Aperol Spritz

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 cocktails

  • 1 dl Aperol
  • 1 dl Appelsinjuice (gerne friskpresset)
  • 1 dl Vann
  • 1 dl Prosecco
  • 1 stykk Appelsin til pynt

Slik gjør du

  1. Frys alle væsker – unntatt proseccoen – som isbiter.
  1. Når alt er frosset blendes isbitene av Aperol, appelsinjuice og vanlige isbiter med 1 dl Prosecco til konsistensen er myk og kremete.
  1. Hell i glass og pynt evt. med en skive appelsin.

Frys mango skåret i biter og tilfør 1 dl i blandingen når du blender. Det gir en frisk, sommerlig smak.