5 lekre mocktails til deg som ønsker en alkoholfri drink

Ønsker du et alternativ til den klassiske Gin & Tonic eller Mojito? Vi har samlet 5 lekre drinker helt uten alkohol som ikke går på kompromiss med smaken.

Mocktails er en økende trend

Å droppe cocktails og heller velge en mocktail er blitt en økende trend blant mange. Er du én av dem som ønsker å reduserer eller fjerne alkoholinntaket, men ikke vil gå på kompromiss med smaken? Så bør du lese videre.

Vi har nemlig samlet fem lekre forslag på mocktails oppskrifter, som garantert ikke vil skuffe. Enten du ønsker et alkoholfritt alternativ til mojito eller en søtere cocktail finner du helt sikkert en etter din smak!

Espresso Tonic

Espresso Tonic stylet i Melodia-glas fra RCR.

© Katja Leth Atzen

Espresso Tonic med sitrus

Espresso Tonic er en utrolig forfriskende drink som er enkel å lage. Du kan variere den i det uendelige, men her har vi holdt den helt enkel med litt agurk.

Granateplemocktailen er stylet i Tumbler Bubble-glass fra Broste Copenhagen.

© May Kjærsgaard

Granateple Mocktail

Nyt en frisk og leskende mocktail med granateple og rosmarin, som absolutt kan sidestilles med andre cocktails. Denne alkoholfrie drinken er perfekt som velkomstdrink!

LES OGSÅ: Våre 10 beste champagne cocktails.

Orange Blossom stylet i Martini Glass Bubbles fra Broste Copenhagen.

© Caroline Rex og Naja Poulsen

Orange Blossom mocktail

Orange Blossom er en søt og frisk drink som er utrolig lett å lage. Her har vi gitt den en vri i form av rosmarin som passer perfekt sammen med appelsin.

Vår Tropical Mango er stylet i Ripple Champagne Saucer fra Ferm Living.

© Helle Helle Kjems

Tropical Mango

Denne skjønne drinken er nærmere en smoothie enn en mocktail. Smaken er ikke til å komme utenom, og den vil passe perfekt til en lun sommerkveld hvor du ønsker å nyte en alkoholfri drink. Og hvis du tilfører kokos-sirup kan den minne om en Piña Colada!

Mojito mocktail med bjørnebær

Hvis du ønsker en lekker drink men vil helst unngå alkohol, så er denne oppskriften på Mojito med bjørnebær mocktail akkurat noe for deg. Smaken er lett og forfriskende, og så er den til og med enkel å lage!