Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Aperol med festlig champagne-twist

Her får du oppskrift på den populære Aperol spritz-drinken i en oppgradert versjon.

© Claus Troelsgaard

Ny vri på en sommerlig klassiker

Du husker den nok fra lune sommerdager på terrassen eller på en restaurant – Aperol spritz. Her kommer den i en variant med en festlig vri – sorbet. Hvis du vil gjøre det ekstra avansert, kan du lage din egen sorbet.

Dette trenger du:

  • 3 cl Aperol
  • 1 kule sorbet
  • Champagne

Slik gjør du:

  1. Anrett en kule sorbet i et champagneglass, hell Aperol over, og topp med champagne.
  2. Vi har valgt rabarbrasorbet, men man kan også bruke andre varianter.