
Den perfekte gaven for matelskere
Samle venner rundt et vakkert og harmonisk bord.
AvDe viktigste interiørfargene er alltid med i kolleksjonen av gryter, kjeler, former og servise fra
Le Creuset. Bare se på høstens nylansering, den blågrønne fargen Deep Teal som gir en oppdatert julestemning.
Enten stilen din er stram i hvitt eller svart – eller om du lar deg begeistre av kontraster, vil det være en fargenyanse som passer akkurat deg. Til enhver tid finnes 12 farger i sortimentet.
Funksjon og farger har gått hånd i hånd siden starten i 1925. Fortsatt fremstilles alle støpejerns-produktene på det samme støperiet i Fresnoy-le- Grand litt nord i Frankrike.
Materialet er det samme, men designet endrer seg i takt med tiden. Hvert eneste produkt støpes fortsatt i en sandform. Det sikrer unike og personlige variasjoner.
Enten du vil holde deg til en farge til hele bordet eller om du ønsker å kombinere flere farger – har du mange muligheter med det store utvalget.
Du kan glede deg selv eller en du er glad i ved å gi en gave som kan fylles med gastronomiske opplevelser livet ut. Uansett hvilken rett du skal lage på kjøkkenet, finnes det et spesialprodukt som passer.
La deg gjerne friste til å lage noe ekstra godt med oppskriftene under:
SLIK GJØR DU
- Hell melken i en bolle og tilsett mel, sukker, salt og vanilje. Pisk godt sammen. Tilsett eggene og visp igjen til deigen er helt glatt. La pannekakerøren hvile i ca 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 200 oC (varmluft) og sett støpejernspannen inn i ovnen for å varme den opp.
- Ta pannen ut av ovnen når rører har hvilt ferdig. Legg smør i pannen og la den smelte før røren helles på. Sørg for at deigen flyter ut over hele pannen. Sett pannen i ovnen igjen, og la pannekaken bake i ca. 15–20 min. Deigen skal heve seg opp langs kanten av pannen. Pannekaken er ferdig når den er fint lysebrun i midten, og litt mer brun og sprø på kantene.
- Pynt den varme pannekaken med friske bær, hakkede mandler, sjokolade og mynteblader, og serverer den i pannen.
8-10 porsjoner
25 g gjær
7 dl lunkent vann
1,5 dl olivenolje
20 g havsalt
1100 g tipo 00 hvetemel
100 g oliven
50 g valnøttkjerner
100 g tørket fiken
Flere tips og oppskrifter finner du hos LeCreuset.no