Bli din egen mesterkokk!

Drømmer du om hvitevarer av høy kvalitet, stilrent design og egenskaper som gjør deg til husets mesterkokk? Dette er hvitevarene for deg som elsker å leke proff på kjøkkenet.

Tidligere har profesjonell matlaging kun fått utspille seg på restaurantkjøkken, men nå har det blitt tilgjengelig for oss amatør-kokker - hjemme på vårt eget kjøkken. ASKO Craft Black Steel har mange spennende funksjoner som tar matlagingen din til et proffere nivå.

Pakket med smak

Sous-vide er en måte å tilberede mat på der maten vakuum-pakkes. Kjøtt, fisk eller grønnsaker legges i en vakuumtett pose, og posen blir deretter lagt i vann som holder en bestemt og stabil temperatur. Metoden blir brukt på restaurant-kjøkken, og sørger for at maten beholder saftighet, aroma og tekstur, samt vitaminer og mineraler.

Vakuum-skuffen og kombi- og dampovnen fra ASKO Craft Black Steel med sous-vide program er en uslåelig kombinasjon. Integrer vakuum-skuffen under ovnen, slik at matlagingen går smidigere. Matlaging med sous-vide krever presis temperatur som holdes stabil gjennom hele matlagingsprosessen. Kombi- og dampovnen fra kan stilles inn til nøyaktig temperatur, slik at du kan oppnå et perfekt resultat.

Perfeksjon med damp

Damp brukes daglig av profesjonelle kokker for å trekke frem smaken i maten, samt lage sprø overflate på bakst og andre matretter. Dampen er skånsom mot maten, og bevarer derfor vitaminene og næringsstoffene i råvarene bedre enn ved tradisjonell matlaging. Med ovnen fra ASKO Craft Black Steel kan du tilberede maten med damp på eget program.

Stage cooking

Profesjonelle kokker bruker ulike steg og temperaturer i matlagings-prosessen, slik at maten blir tilberedt til perfeksjon. Ovnen fra ASKO Craft Black Steel er innebygd med spesialtilpassede programmer som justerer temperaturene etter dine behov, og gjør jobben på kjøkkenet enklere.

Hvorfor velge skandinavisk design?

ASKO Craft Black Steel er en serie bestående av børstet stål, rene linjer og kalde toner. Designet er tidløst og enkelt å vedlikeholde. Skandinavisk design er et sikkert valg dersom du ønsker hvitevarer på ditt kjøkken med lang holdbarhet - både i forhold til kvalitet og design. Designet er stilrent, og gjør det dermed enkelt å kombinere med uttrykket på flere typer kjøkken.

Se hele utvalget fra ASKO Craft Black Steel her.

Design med funksjonalitet

Ifølge ASKO er godt design både et spørsmål om utseende og funksjonalitet. Funksjonalitet er et nøkkelelement i deres design, noe som er grunnen til at utviklingen av programmene på de nyeste ovnene har vært høyt prioritet. Derfor finner man nå mange nye funksjoner, blant annet sous-vide, damp og stage cooking, som gjør matlagingen betydelig enklere.

**“Craftmanship is our nature,

detail our passion”**

- Jon Carlehed, sjefsdesigner hos ASKO Appliances

Mannen bak designet

Sjefsdesigner Jon Carlehed står bak designet av ASKO Craft Black Steel, og forsikrer med det elegante uttrykket at hver minste detalj er grundig gjennomtenkt. Det harmoniske samspillet mellom innovasjon og design vil løfte kjøkkenet ditt til nye høyder.

Hvitevarene fra ASKO er laget med lidenskap for detaljer, som leverer både ytelse og presisjon. Funksjonalitet og slitestyrke er inspirert av profesjonell bruk og ekspertise for å kunne forbedre folks liv. Dette sørger for et design og materialer som lett kan integreres i et moderne interiør.

© Jon Carlehed, chefdesigner hos ASKO, som leverer skandinaviske hårde hvidevarer til køkkenet

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for ASKO.