Tidligere har profesjonell matlaging kun fått utspille seg på restaurantkjøkken, men nå har det blitt tilgjengelig for oss amatør-kokker - hjemme på vårt eget kjøkken. ASKO Craft Black Steel har mange spennende funksjoner som tar matlagingen din til et proffere nivå.
Pakket med smak
Sous-vide er en måte å tilberede mat på der maten vakuum-pakkes. Kjøtt, fisk eller grønnsaker legges i en vakuumtett pose, og posen blir deretter lagt i vann som holder en bestemt og stabil temperatur. Metoden blir brukt på restaurant-kjøkken, og sørger for at maten beholder saftighet, aroma og tekstur, samt vitaminer og mineraler.
Vakuum-skuffen og kombi- og dampovnen fra ASKO Craft Black Steel med sous-vide program er en uslåelig kombinasjon. Integrer vakuum-skuffen under ovnen, slik at matlagingen går smidigere. Matlaging med sous-vide krever presis temperatur som holdes stabil gjennom hele matlagingsprosessen. Kombi- og dampovnen fra kan stilles inn til nøyaktig temperatur, slik at du kan oppnå et perfekt resultat.
Mannen bak designet
Sjefsdesigner Jon Carlehed står bak designet av ASKO Craft Black Steel, og forsikrer med det elegante uttrykket at hver minste detalj er grundig gjennomtenkt. Det harmoniske samspillet mellom innovasjon og design vil løfte kjøkkenet ditt til nye høyder.
Hvitevarene fra ASKO er laget med lidenskap for detaljer, som leverer både ytelse og presisjon. Funksjonalitet og slitestyrke er inspirert av profesjonell bruk og ekspertise for å kunne forbedre folks liv. Dette sørger for et design og materialer som lett kan integreres i et moderne interiør.