Stilig og svart julepynt

Hold fargeskalaen enkel, og la heller detaljene komme til syne i ulike former og strukturer. Vi velger svart som grunnfarge, og leker oss med kongler, greiner, silkepapir, velurbånd og en liten dose glameffekter.

En svart tråd
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Surr svart tråd rundt hvite egg for verdens enkleste juledekorasjon. Heng dem som grafisk pynt på treet eller i vinduene, eventuelt legg dem i små dekorative skåler. Varier gjerne trådens mønstre og tykkelse. Et silkebånd og et par svarte perler gjør susen i dekorasjonen på bildet.

Svart i juletreet
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

I kremmerhusene kan du gjemme massevis av godteri! Hent inn en grein eller et lite tre og heng svarte kremmerhus på det. Varier lengden på båndene for variasjon i uttrykket. Disse kremmerhusene er fra Tine K Home.

Klar for litt DIY? Julen er tiden hvor du virkelig kan få lov til å være kreativ. Klipp ut fine mønstre - akkurat som da du var barn! - og bruk dem som dekor.

Kort og godt
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

La julekortene komme til sin rett, og heng dem opp slik at de blir en synlig del av innredningen. Skap sammenheng i din lille kortutstilling ved å henge en lenke med julehjerter eller lignende over kortene. Lenken med lyspærer er fra House Doctor, og flaggirlanderen er fra Tine K Home.

Enkelt og elegant
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Svarte hus i varierende størrelser er den eneste pynten denne greinen får i år. Effekten er slående: Rent, grafisk og veldig, veldig dekorativt! Lerkegreinen er satt i en potte fra Tine K Home. De små pyntehusene er fra samme sted.

Pimp opp kvisten
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Ta deg en tur ut og plukk rognebærkvister. De gjør seg godt som pynt på bordet, for eksempel. Noen remser med svart silkepapir knyttet rundt greinen, eller et par myke velurbånd, gir kvistene et mer festlig uttrykk.

Luksusinnpakning
© Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Bruk svarte esker til å pakke inn gavene. Svart silkebånd mot svart silkepapir gir en deilig eksklusiv følelse. Disse eskene er fra Panduro Hobby, og glitterstjernen er fra By Nord.

Samle på grafisk mønstret kartong som du liker. Dette kan fint brukes til å lage dine helt egne til-og-fra-lapper når julen er her. Resten av pakken er selvfølgelig holdt helt i svart, toppet med et enkelt silkebånd.