Er dette årets flotteste julehus?

Herskapsvillaen står ferdig pyntet til jul.

Julepyntet stue
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Stuen i herskapsvillaen fra 1936 er ferdig pyntet til jul. I år er julepynten holdt i lilla toner, kombinert med toner i karri, gull og svart. Lilla er grunntonen som går igjen i både julepynt, gaver og putene i stuen. Sofaen er fra Ilva, putene er hjemmesydde og fra Day og Tine K, og lampen er fra Spotlight.

Originale ideer
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Fra den store stuen kommer man inn i spisestuen gjennom håndsnekrede dører. De gamle stolene er arvet, og den enslige
gressgrønne stolen skaper en kontrast i spisestuens uttrykk. Bordet er dekorert med et saueskinn - en original og effektfull idé - og franske anemoner og misteltein.

Peisestuen
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Vedovnen i peisestuen er redesignet av ETJ og CO, som har stått for nye dører tilpasset den gamle ovnen. Over ildstedet henger en flatskjerm som understreker det moderne livet som har sneket seg inn i det gamle, klassiske huset. Rommet er tapetsert med det vakre Florence Broadhurst-tapetet The Cranes fra Tapetcafeen.

Vakker trapp
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Hallen er lys og innbydende, med en fantastisk imponerende trapp - helt perfekt dekorert med en konglelenke. Det store reinsdyrskinnet på gulvet er fra Havsten og pryder hallen året rundt.

Spennende juleblomst
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Rosa julerose er en mindre vanlig, og desto mer spennende, juleblomst. Et godt alternativ til deg som er gått lei av julestjerne og asalea.

Gull og sort
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Gylne fargetoner og svart går igjen som aksentfarger gjennom hele huset. På badet kommer det til syne i flisene og tilbehøret.

Utelys hele vinteren
© Martin Sølyst, Erik Bjørn & Ko

Mengder av lys og lyslenker utendørs skaper en varm og innbydende julestemning i skumringen. Mobil utebelysning kan brukes gjennom hele vinterhalvåret for å lyse opp i vintermørket.