Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

En forsmak på jul...

Georg Jensen Damask bød på flotte tekstiler, julestemning, og en smakebit av neste års vårnytt på sin pressevisning denne uken.

Geometrisk og godt

© Linn Carin Dirdal

På en kjølig oktoberonsdag fant representanter fra danske Georg Jensen Damask veien til Oslo for å vise frem sine siste tekstilnyheter.

Patches er en ny serie rustikke puter og pledd i 100% strikket ull fra New Zealand og Australia. Godt å ha når kulda setter inn...

Sesongspesial

© Linn Carin Dirdal

Det blir fort julestemning på kjøkkene med disse koppehåndklærne. Stripes og Becker kommer denne julen ut som limited edition, og blir å finne i butikk om cirka tre uker.

Klassisk jul

© Linn Carin Dirdal

Juleduken med det nostalgiske hjertemønsteret er designet av Bodil Bødker-Næss - et fint utgangspunkt for et klassisk dekket julebord.

Arne Jacobsen-nytt

© Linn Carin Dirdal

Arne Jacobsen-sengetøyet er en klassiker i Georg Jensen Damask kolleksjonen, og lanseres nå i den duse blåfargen "mineral blue".

Italiensk formspråk

© Linn Carin Dirdal

En av hovedattraksjonene denne høsten er damaskduken dekorert med den danske møbel- og smykkedesigneren Nanna Ditzel sitt Pisa-mønster. Mønsteret fra 1994 er inspirert av de geometriske søylekonstruksjonene foran domkirken i Siena, Italia, og duken er tilgjengelig i hvitt, grått, eller blått som her på bildet.

Klassisk valmue

© Linn Carin Dirdal

Valmue-duken i nydelige fargekombinasjoner, designet av Nina Ferlov.

Vårnytt

© Linn Carin Dirdal

Her er en forsmak på Georg Jensen Damask sine farger og mønstre for våren 2013, som blir å finne på duker og koppehåndklær.

Håndvevd og unikt

© Linn Carin Dirdal

George Jensen Damask har også inngått et samarbeid med et veveri i India, som lager disse koppehåndklærne. Hvert håndkle er vevd for hånd, og de ulike designene kommer i et begrenset opplag på 500. Prosjektet bunner ut i et ønske om å ta vare på gamle verdier og håndverkstradisjoner, og PR-ansvarlig for Georg Jensen Damask, Dorthe Thomsen, forklarer at de på sikt ønsker å knytte salget av koppehåndklærne opp mot et veldedig formål.

Snart jul...

© Linn Carin Dirdal

Juletre med julepynt var på plass i presserommet. Nå er det ikke lenge igjen...

... og synes du julen kommer for brått, geleider vi deg gjennom juleforberedelsene med vår store julespesial som er å finne i butikk 29. oktober.

Håndplukket til deg