Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Deilig julekonfekt med marsipan og nougat

Det blir ingen jul uten konfekt, og denne varianten er like enkel å lage som den er god!

Server julekonfekt med marsipan og nougat til jul

© Kira Brandt

Dette trenger du:

En rull rå marsipan
En rull nougat

Slik gjør du:

Kjevle ut rå marsipan og nougat til ca. 3–4 mm tykkelse. Legg dem i tre lag med nougaten i midten, og trykk ut små konfektbiter med en liten, rund kakeform.

Til pynt: Legg valnøtter på et stykke bake papir og dryss melis over dem. Bruk en liten sikt for å fordele melisen jevnt. Legg valnøttene på toppen av konfekten.

Trenger du julegavetips? Vi planlegger å legge norskdesignede gaver under treet i år!

Relaterte artikler