Ta høsten inn på bordet

Slik tørker du blomstene selv.

Sommeren er for lengst forbi, men det betyr ikke at man ikke kan ta med seg naturen inn og pynte opp bordet. Høsten byr på mange dekorative materialer som kan kombineres med blomster fra butikken – og gi liv på høstbordet.

Det trenger ikke kreve mye arbeid og dekke et lekkert festbord, og heldigvis er det mange flotte blomster å velge mellom i høstens fargepalett. Hortensia, protea, solsikker, asters, og georginer blomstrer alle om høsten og setter litt ekstra farge på grå dager. Pampasgress er også en liten blomstergave fra høsten som tar seg godt ut inne i stua, gjerne i en stor vase på gulvet. For at blomstergleden skal vare lengst mulig kan du samle sammen noen favoritter og tørke dem. Tørkede blomster trenger ikke høre 90-tallet til, blomstenes forfall kan faktisk se både fint og trendy ut.

Slik tørker du blomster

Kunsten er så enkel som å samle en bukett med forskjellige blomster. Bland for eksempel tistler med hortensia, protea eller pampasgress fra hagen eller butikken. Samle alle blomstene i flere små bunter, bruk strikk eller hyssing rundt stilkene og heng opp ned i rundt tre uker. Et mørkt rom er aller best. Når blomstene er tørket samler du dem sammen i en stor flott bukett.

Fine blomster ser best ut i fine vaser. Eva Trio Legio Nova er godt egnet til høye og brede buketter, og gjør seg like godt på middagsbordet som i hyllen. Den dekorative vasen med riller passer perfekt inn i norske hjem. Den dekorative formen gjør at vasen også kan stå til pynt uten blomster, men den ser aller best ut med en solid bunt med blomster og greiner.

Vasen Eva Trio Legio Nova er en del av Legio Nova-serien som inneholder alt du trenger til det perfekte hverdagsbordet med tallerkener, kopper og serveringsutstyr. Det enkle og fine designet i hvitt porselen gjør at man ikke trenger så mye ekstra pynt på bordet. Sammen med en stor bukett tørkede blomster dekker høstbordet seg selv, til både hverdag og fest.

Les mer om Legio Nova og bli inspirert her.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Eva Solo.