Fargerikt univers
© 2athome.no

Ta en titt på vår nye blogg

Samboerparet Hege og Bjørn står bak den lekre interiørbloggen 2athome.

Interiørbloggen 2athome.no har på kort tid blitt lagt merke til i interiørverden. Det har ikke gått et halvt år siden de opprettet bloggen, men de har allerede fått mange lesere. Hege Barnholt og Bjørn Johan Stenersen er samboere, men også et superteam. I de tjue årene de har vært sammen har de prestert mye. Sammen har de blant annet gitt ut fem bøker og det er alltid et nytt prosjekt på lur.

  • Akkurat nå fokuserer vi på bloggen. Vi har begge jobber ved siden av, men vi har satt et mål om å skrive tre innlegg i uken, forteller Hege.

Leserne kan forvente vakre bilder for Hege jobber som stylist og utfører en rekke oppdrag for ulike reklamebyråer og interiørmagasiner, Bjørn er grafisk designer, fotograf og er tidligere leder av et reklamebyrå.

  • Jeg er redaktøren og tar meg av stylingen. Det er deilig å endelig kunne bestemme selv hva jeg vil skrive. Nå er det ikke lenger en redaktør som gir meg en oppgave, og med en blogg ser vi resultatet av arbeidet med en gang, forteller Hege.

BRUKER NATURMATERIALER Samboerparet i den enkle, men stilige hyttetrappen. Foto: 2athome.no.

Hege er stylingen og ordene bak bloggen, mens Bjørn Johan tar seg av foto og det tekniske. Med bloggen tar de et skritt inn i fremtiden. Det er spennende å inspirere andre online. Her er de samstemte. Selv lar de seg inspirere av naturen, godt håndtverk, den enkle livsstil og skandinavisk design.

Presenterer nye interiørprosjekter

I høst ble de nettopp ferdig med å bygge en lekker hytte. Det var med bilder herfra de startet bloggprosjektet. Leserne fikk se flotte bilder av hytta i Hemsedal og ble trollbundet. Nå er den store drømmen å bygge et nytt hus og tegningene ligger allerede klare i hodet.

Nå kan du følge 2athome.no og hente inspirasjon til hverdagen. Her vil du finne interiør- og styling-tips, god design, estetiske fargevalg, jordnære materialvalg og litt DiY. Følg med dere også på deres nye prosjekter og se lekre interiørbilder her.

FRISTENDE Så enkelt, men det er så delikat og fristende. Foto: 2athome.