hageskolen dvd 3 no
© bo-bedre.no

Velkommen til Hageskolen

En helt ny og unik hageserie på DVD, som trinn for trinn viser deg hvordan du med suksess tilrettelegger og utfører alt hagearbeid.

Hageskolen er en ny DVD-serie utviklet spesielt til norske hageeiere. Hver eneste DVD er spekket med profesjonelle og praktiske råd om godt hagearbeid. Du lærer alt fra planlegging og anlegg til vedlikehold og bekjempelse av ugress og skadedyr. Hageskolen er for deg som nettopp har fått hage for første gang, men det er også masser av inspirasjon og kunnskap å hente for hageentusiasten som har hatt hage i mange år. Her er nye ideer, hageplaner, planteguider og selvfølgelig fagfolkenes beste råd og veiledning.

Bestill Hageskolen ved å klikke her.

Hageskolen kommer bl.a. til å bestå av følgende innhold:

DVD 1 – Stauder
På denne DVD-en lærer du å anlegge de flotteste staudebed som tar hensyn til samspillet mellom farger, former og blomstringstidspunkter. Du får også ekspertenes gode råd, tips og triks om alt fra ugress- og skadedyrsbekjempelse til frøformering, beskjæring og oppbinding av staudene.

DVD 2 – Kjøkkenhagen
Bli selvforsynt med dine yndlingsgrønnsaker og krydderurter. Se hvordan vår ekspert anlegger en kjøkkenhage til både pryd og nytte. Og få de beste tipsene om hvordan du bekjemper skadedyr, om
løpende jordforbedring og vekstskifte.

DVD 3 – Roser
Få nabolagets flotteste og sunneste roser med ekspertens tips om utvelgelse, utplanting og pleie. Lær å anlegge et rosebed trinn for trinn og bruk den unike rosevelgeren til å finne ut hvilke roser som passer best til akkurat din hage.

Serien består av 12 nyttige DVD-er som tar for seg hele hagen:

 1. Stauder
 2. Kjøkkenhagen
 3. Roser
 4. Den økologiske hagen
 5. Sommerblomster
 6. Hagearkitekten
 7. Krukker og potter
 8. Drivhuset
 9. Blomsterbedet
 10. Frukt og bær
 11. Slyngplanter
 12. Vann i hagen