Ta oppvaskmaskinen med ut på tur

Fremtidens kjøkkenmaskiner får plass i tursekken. Kutt, bland, kok og vask uten strøm!

Bærbar oppvaskmaskin
© Electrolux

Innovativt design og topp moderne teknologi gjør det mulig å ta med oppvaskmaskin på campingtur, vaske skjorten på hotellrommet, og koke middagen rett på stuebordet - alt sammen uten en eneste strømledning! Bli med inn i fremtiden og se de utrolige designproduktene til hjemmet.

Designkonkurranse med ville ideer
© Electrolux

Den bærbare oppvaskmaskinen fylles med såpe og vann, og etter noen runder med sveivehåndtaket, er oppvasken skinnende ren. Eco Wash Dinner Set er laget med tanke på camping- og båtliv, der både plassen og tilgangen til strøm er begrenset.

Electrolux Designlab inviterer hvert år designstudenter og nyutdannede industridesignere fra hele verden til å konkurrere om den smarteste ideen i det flotteste designen. I fjor var oppgaven å lage lure løsninger til compact living. I år er utfordringen matlagning og vasking utenfor hjemmet. Se et utvalg av de 25 semifinalistene her!

Oppvaskmaskin til campingturen
© Electrolux

Tallerkener og bestikk er spesialtilpasset oppvaskmaskinen. Vannet tømmes ut gjennom en luke i bunnen. Vil du tørke oppvasken, drar du hendelen et par runder til, og vannet slynges av. Smart, miljøvennlig og tidsbesparende.

Kutt maten med knivballer
© Electrolux

En kjøkkenmaskin tar stor plass, har farlige kniver, og lager mye oppvask. Kast et par knivballer oppi maten du vil kutte isteden! Ballene spretter av seg selv, og når de stopper blir knivbladene myke som gummi, og er lette å rengjøre.

Dekorativ kjøkkenmaskin
© Electrolux

Mixer 2050 - The Marble er dekorative å se på når de ikke er i bruk. Knivballene tidsinstilles ved å riste hardt for å legge til et minutt, og riste lett for å legge til 15 sekunder. Nanoteknologi gjør at den myke gummien blir hard og sylskarp straks ballene begynner å sprette.

Klesvask på farten
© Electrolux

Med en vaskemaskin som får plass i lommen, kan du pakke lettere til langferien og unngå krise hvis du får flekker på klærne på jobbreisen. Ta de to komponentene fra hverandre og fest dem på hver side av plagget. Negative ioner og damp fjerner flekker og svettelukt.

Smart på reisen
© Electrolux

Med fire ferdigprogrammerte vaskeprogrammer er Portable Washing Machine enkel og rask å bruke. Noe for både backpackere, barnefamilier og forretningsreisende.

Kjølebag på solenergi
© Electrolux

Kjølevesken Scale Bag har to store fordeler: Den kjøler ned innholdet med ren solenergi, og kan gjøres både større og mindre, alt ettersom hvor mye du har å fylle den med. Skinner solen, reiser "skjellene" på overflaten seg og gjør solenergien til kjøling på innsiden.

Kjøkken på minimal plass
© Electrolux

Mobile Kitchen Kit har riktignok en ledning, men er en uhyre plasseffektiv måte å både lage mat og oppbevare utstyret på. Stekeplaten er en matte du kan rulle ut, lokket er en skjærefjel, selve kassen kan brukes som oppvaskbalje, og ale kjøkkenredskapene pluss kokekar får plass oppi når det hele skal ryddes bort.

Blenderball
© Electrolux

Lag smoothie hvor som helst, og med mye moro! Fyll ballen med ingrediensene du vil blende, skru lokket tett på, og kaster den i bakken. Hvordan kan det bli smoothie, og ikke bare mos? Se neste bilde.

Lek deg på kjøkkenet
© Electrolux

Knivene inni ballen aktiveres når den treffer bakken, og knottene på utsiden gjør at den spretter i alle mulige retninger. Se for deg festen der drinkene mikses i dette apparatet...

Adskilt fellesvask
© Electrolux

MyWash er laget for fellesvaskerier, og er designet for å vaske flere adskilte klesbeholdere samtidig. Skittentøyskurven blir vaskemaskintrommel når den kobles på maskinen, og hele vaskeprosessen kan overvåkes over smarttelefonen din.

Bærbar mikrobølgeovn
© Electrolux

Mikrobølgeovnen har vært med oss siden 1955, men i framtiden kan vi ha den i vesken og varme mat på kontorpulten eller på toget uten mer strøm enn vi får fra et papirbatteri. Når forseglingen brytes i emballasjen rundt maten, starter prosessen med å varme den opp.

Kjøkkenoppdatering
© Electrolux

Kjøkkenredskapet Ping Pong består av en sender du fester på kanten av kjelen og en mottager du kan ta med deg ut i stuen mens maten koker. Sender oppdaterer deg på statusen hele tiden, og du kan bruke tiden på andre ting enn å løpe fram og tilbake mellom kjøkkenet.