Stol på det

Her er 10 stoler vi mer enn gjerne parkerer bakenden i akkurat nå ...

© Produsentene

Det er ikke det at vi er så late at vi ikke klarer å holde oss på bena, det er bare det at disse ti stolene er så fantastiske!

Se alle ti på de neste sidene, og finn din favorittstol akkurat nå!

Vaffelkos
© Produsent

Denne lenestolen er det siste tilskuddet til Inga Sempes Ruché-familie for Ligne Roset. Den fås med flere valgmuligheter på både stoff og farge, og høyden på armlenet. Ikke prissatt ennå, kontakt black-white.no.

Lett og nett
© Produsent

Denne stolen er både lett og komfortabel, så du kan flytte den rundt etter behov. Fra 15600 kroner, Blåmann.

Nett-opp!
© Produsent

Nettingstolen Kobi fra Alias er utformet i stål. Liker du å sitte litt mykere finnes det også spesialsydde puter til den. Fra 4875 kr, TiT Art and Design.

Ny klassiker
© Produsent

Gyngestolen The Walz i rotting er basert på et mesterstykke fra 50-tallet som har fått nytt liv av danske Mette Munk Plum. 4745 kr, liggestolen.dk.

Ermeløs eleganse
© Produsent

En lenestol uten armlener gir et nettere uttrykk. 12390 kr, Slettvoll.

Klar for en klem
© Produsent

Det er hyggelig med en stol som nærmest inviterer deg inn. The Hug har det svenske designteamet Claesson Koivisto Rune kalt stolen for den italienske produsenten Arflex. Vi liker de tøffe kontrastene i benkonstruksjonen. Pris på forespørsel, Robert Tandberg.

Evig ung
© Produsent

Gamle klassikere blir som nye, eller kanskje enda mer klassiske med mørkt, mykt skinn. Stolen Planter av Warren Planter for Knoll International er fra 1962. 33 410 kr, Expo Nova.

Pinnestol
© Produsent

Stolen December i ask og kanvas er designet av Jasper Morrison og Wataru Kumano for den finske produsenten Nikari. Stolen kommer flatpakket, og er laget i samarbeid med finske WWF, som får deler av inntektene til bevaring av regnskogen. 5750 kr, artinteriør.no.

Putekrig!
© Produsent

Vi er fan av Paola Navones stol Eucanistro fra Eumenes. Fra 20900 kr, Kollekted.

Stålsatt
© Produsent

Kombinasjonen av de myke vendbare putene og den lette stålkonstruksjonen gir stolen et rått, urbant uttrykk. Antagelig er det også derfor den har fått navnet New York. Sergio Bicego har designet stolen for Saba Italia, som er akkurat så gjennomtenkt som vi liker det. sabaitalia.it