9 smarte Ikea-møbler

En sofa med hyller og en skjermvegg med tre funksjoner gjør oppbevaringen til en lek.

Klesstativ og sittebenk i ett
© Produsenten

Klesstativet Pinnig har en integrert sittebenk og er laget med tanke på smale ganger. Det blir så organisert! Møblene kommer i butikk i april og klesstativet med benk koster750 kr.

Se våre 10 favoritter fra Ikeas Stockholm-serie her.

Sitt på et blad
© Produsenten

Vi elsker den botaniske trenden og sitter gjerne på et blad. En praktisk hank på puten gjør den enkel å henge på en knagg når den ikke er i bruk! Dihult sittepute koster652 kr.

14 tips til deg som bor på liten plass!

Sofa som kan males!
© Produsenten

Sofaen Ekebol er vårens morsomste oppbevaringsnyhet og koster 3750 kr. Den har en industriell stil og hyller i treverk som du kan male hvis du vil sette ditt eget preg på den. Så gøy!

Skap orden i rotet med DIY på BoligPluss.no.

Knagg i bambus
© Produsenten

Knagger er ikke noe nytt i seg selv, men denne har en fin hexagon form og er i bambus. Vi henger gjerne badehåndkle, trefjølen eller jakken på denne som koster 46 kr/per stk.

Knepp igjen kurven!
© Produsenten

Filtkurven Pudda er fin til å oppbevare småting til badet og til kontoret. Når den ikke er i bruk kan den knappes igjen og enkelt pakkes bort. Den lille herligheten i filt koster 92 og 46 kr.

Byggeklosser
© Produsenten

Hyllene og skapene i Svalnäs-serien kan bygges som du vil og er i skandinavisk stil med en asiatisk snert! Serien består av hyller, skap og skrivebord. Både fint og smart!

Skrivebordskombinasjonen på bildet koster 2618 kr.

Lenestol i nordisk stil
© Produsenten

Kombinasjonen av ask og filt gjør lenestolen Vedbo til en ny favoritt i stuen. Den tidløse formen gjør seg ekstra godt i en lett og luftig stil og har fokus på materialene. Stolen kommer med høy og lav rygg og koster 1872 kr.

Industriell skjermvegg
© Produsenten

Skjermvegg er ikke lenger forbeholdt garderoben. I den moderne boligen med åpne rom vokser behovet for å skjerme og lune kriker og kroker.

Veberöd skjermvegg har også tatt på seg oppdraget å oppbevare ting og tang. Men det beste er allikevel den industrielle stilen!

Skjermveggen koster 1215 kr.

Forvandlingens mester
© Produsenten

Skådis er en oppbevaringtavle som kan forvandles til rommet den henges opp i. Enten om det er på badet eller på hjemmekontoret. Den kan settes sammen med beholdere, hyller og kroker, og koster 168 kr.