Fargene som fremhever stilen din

Disse tre trendfargene gjør underverker for stilen din, enten den er tidløs og delikat, mørk og elegant eller lett og nordisk.

Mørk og elegant aubergine
© Produsenten

Den lilla fargeskalaen har et stort spenn fra de varme burgundernyansene til den mer kalde fiolettfargen. Aubergine-fargen er en hit akkurat nå og er mørk og mystisk. Sammen med grått blir den sofistikert og elegant.

Den ikoniske syveren representerer fargen Merlot, inspirert av japansk vår og blomstrende kirsebærtrær, kommer i begrenset opplag, 5888 kr, Fritz Hansen.

Nanna sverger til dype farger i sitt 50-tallshjem, se hjemmet hennes på BoligPluss.

Frodig og bohemsk
© Produsenten

Sofaen Grand Piano, designet av Gubi Olsen i 1982, er som skapt for en bohemsk og frodig stil. Den dype lilla-fargen understreker mystikken i den utsmykkede stilen og inviterer til ro og harmoni. Sofaen koster 39 295 kr i butikken.

Nostalgi i ny innpakning
© Produsenten

Pendel-lampen Liuku er designet av Maija Puoskari og føyer seg inn i rekken av interiørelementer i farget glass som gir oss fornemmelser av 70-tallet. Materialmiksen med treverk gjør den moderne og vakker! Lampen koster 3110 kr og er fra Mater.

Skulpturell bordlampe
© Produsenten

Kanskje ikke så rart at interiørverden blir inspirert av frukten med den dype fargen. Den må jo være naturens mest maleriske farge! Se så flott den gjør denne skulpturelle bordlampen i munnblåst, auberginfarget glass! Lampen har fått navnet Oda, designet av Sebastian Herkner for Pulpo.

Tidløst, men ikke kjedelig...
© Produsenten

Du trenger ikke føle deg fargeløs og kjedelig selv om du faller for grått eller brunt. Hver for seg er fargene nøytrale, men mikser du dem med hverandre oppstår det en vakker kjemi mellom det varme og kalde. Resultatet er ikke bare vakkert, men også tidløst!

Velger du møbler som er behagelige å sitte i og en tidløs farge som cognac-farget skinn er du garantert et langvarig forhold.

Outline skinnstol faller innunder denne kategorien, er designet av Anderssen & Voll for Muuto og koster 26 995 kr.

Velkledd grå sofa
© Produsenten

Velger du interiør som om det var sikre basisplagg i garderoben vil kriteriene være de samme: ordentlige materialer, god passform og enkle snitt! Akkurat slik som Mayor sofa med ulltekstiler fra Kvadrat. Fra 37 495 kr, &Tradition.

Finn sofaen som passer til stilen din! Her er 24 av våre favoritter!

Marmor som gråner
© Produsenten

Også marmoren er grå i trendbildet. Sidebordet Cage kommer i grå marmor og krom og er ekstra fin mot en vegg i gyllent treverk! Bordet er designet av Design Form us With Love for Menu og koster 2999 kr.

Få gratis inspirasjon og shoppingtips direkte til innboksen din ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt.

Delikat fargespill
© Produsenten

Gi en sober stil et interessant blikkfang med veggklokken Norm Wall Clock fra Menu. For et fargespill! Veggpryden er designet av Norm Architects og koster 2199 kr.

Nordisk ro og harmoni
© Produsenten

Blått og grønt er havets, himmelens og skogens farger og passer godt inn i nordiske hjem. De duse nyansene gjør det enklere å kombinere de to fargene sammen og er en perfekt duo for å skape en lett og fresh stil. Sengetøyet er fra Ferm Living.

Grønt i alle nyanser
© Produsenten

Runde former og myke tekstiler gir deg mer harmoni i hverdagen.Fargelegg i tillegg omgivelsene i grønnskalaen, fra dyp mosegrønn til deilig lys sorbet for en lett vårfølelse. De nye vasene i Uniko-serien fra Kähler preges av vakre vårpasteller. Uniko vase i grønn, H 17 cm, 649 kr.

Å bruke samme farge i ulike nyanser skaper en kul effekt. Her er tips til hvordan du innreder med monokrome farger!

Dekorativ uro
© Produsenten

Den grønne marmorkulen er midtpunkt i en sfærisk dekorasjon! Så enkel og vakker! Dekorasjonen «Galaxy globe» er designet av Kaja Skytte, koster 899 kr og selges på Bolina.

Ting og tare
© Produsenten

Illustrasjoner med blått trykk er slående vakre på en blå vegg! Water Plant, 52 x 73 cm, 900 kr for fire stk, Broste copenhagen.