© bo-bedre.no

Drypp av gult

Små fargebomber av solgule nyanser kan gjøre høsten litt lettere å komme gjennom ...

© bo-bedre.no

Når temperaturen synker, er det godt å være inne. Og ekstra godt blir det når interiøret har farger som får opp humøret på ellers grå dager. Gult gir energi og minner om varme sommerdager i solen. Det er bare å hente boka, krølle seg sammen i godstolen og la timene fare. Stolen East er enkel i formen, men romslig og komfortabel, og kommer nå i en heftig sennepsfarge - som er perfekt mot grått! Fra 13 940 kr, pall, fra 5360 kr, Slettvoll.

© bo-bedre.no

Møbelet Pli HiFi Small må ikke være til teknodingsene, men det er veldig ok at signalene fra fjernkontrollen slipper gjennom plisséfronten. Designet av Charlotte Høncke & Olaf Recht, 10 999 kr, Bolia.

© bo-bedre.no

Morosos hoffdesigner Patricia Urquiola har tegnet solstrålen Clarissa Hood. En komfortabel og kul stol som passer perfekt der du har tenkt å sitte en stund. Moroso fastsetter snart en pris, bare spør Expo Nova.

© bo-bedre.no

Utskjæringene i pendellampen Slope fremhever årringene i bøkesokkelen, og fargekombinasjonene på metallskjermen gjør dem superaktuelle. Design Skrivo for Miniforms, pris på forespørsel, Stilverk.