9 rå designkjøp til hagen

Få en enkel og tøff stil i uterommet med svarte møbler og innslag av rødt.

Rødt design til uterommet
© Berga Form

Kombiner svarte møbler, stram design og innslag av rødt for å få en forfriskende og tøff stil på uterommet.

Uteserien Matilda fra Berga Form/Blåmannhar et morsomt og moderne uttrykk, og gjør seg ekstra godt i knallrødt. Bord, 5490 kr og stol, 1990 kr.

Aluminiumsmøbler
© Blå Station

Både sort og rødt er en farge som passer godt i uterommet sammen med grønne vekster og rått treverk. Utemøbler i spennende materialer skaper en ekstra kontrast på uteplassen.

Aluminiumsbordet Mika fra Blå Station, 3640 kr/Sørensen Østlyngen.

Utekrakk i ståltråd
© Berg Studio

Krakken Dexter er designet av Andreas Farkas, og er utført i massiv ståltråd. Den ble vist på Stockholms-messen i vår, og koster ca. 2600 kr, Berg Studio.

Utemøbler med form og farge
© Nola.se

Lek deg med både form og farge i uterommet. Sorte møbler sammen med røde, blir en perfekt kombinasjon. Lav stol, ca. 3800 kr pluss frakt, nola.se.

Minimalistisk hagebord og hagebenk
© Röshults

Dekk på til et deilig utemåltid på det store bordet Garden fra Röshults. Med en tilhørende benk i samme serie blir det plass til mange gjester. Bord fra 16 995 kr, benk fra 8595 kr, Röshults.

Rundt utebord
© Nola.se

Hvorfor absolutt ha en langbord på uteplassen? Lag et hyggelig frokosthjørne i hagen med et rundt bord med plass til dem du helst vil ha rundt deg til frokost.

Rødt bord i metall, ca. 8000 kr pluss frakt, nola.se.

Designgrill
© Eva Solo

Griller ser ofte kjedelige og tradisjonelle ut, men det e rkommet flere deigngriller på banen de siste årene. En enkel favoritt til sommerens grillkvelder er Grill Globe fra Eva Solo. En gjennomtenkt kulegrill som har termometer i lokket. 3950 kr.

Gyngestol til utebruk
© IKEA

Velg tradisjonelle møbler med utradisjonell utforming, og skap et spennende miljø på uteplassen.

Gyngestolen Värmdö fra Ikea passer perfekt til en rolig stund på terrassen. 995 kr.

Spiseplass på liten terrasse
© IKEA

Liten ålass til spisebord på terrassen? Hvorfor ikke ha et barbord og krakker i uterommet også? Samle venner til grillmiddag rundt bordet og krakken fra Ammerö-serien til IKEA. Bordet koster 750 kr, krakken koster 350 kr.