13 tips til en jordnær hagestil

La plantene stå i fokus, og innred hagen med naturlige farger og materialer.

Dagseng for flere
© Kettal

Liker du en dempet og nedtonet stil, gjør du lurt i å velge hagetilbehør i naturfarger og -materialer. La selve hagen stå i fokus, og tilpass heller utemøbleringen etter den.
Både du og bestevennene dine får plass i denne fine dagsengen fra Kettal. 32 500 kr, Ballerud Hagesenter.

Elegante lyslykter
© Holmegaard

Elegante lyslykter med skinnhåndtak, designet av Maria Berntsen. Fra 399 kr til 749 kr, Holmegaard.

Puter i naturmaterialer
© Slettvoll

Putene ser ut som de er laget av flettet siv, men det er fototrykk som gir deg synsbedrag. Røffe puter, 990 kr per stykk, Slettvoll.

Hengestol
© Møbelgalleriet

Kryp opp i ditt eget lille rede og lytt til fuglesangen i hagen. Vi senker skuldrene bare vi kaster et blikk på Dedons nye hengestol. Helt til vi ser prisen. 107 900 kr, Møbelgalleriet.

Cafébord ute
© Dedon

Det olivengrønne sidebordet fra Dedon minner om en gren med mange kvister på. Perfekt til små balkonger, eller som sidebord til sofagruppen ute. 5400 kr, Møbelgalleriet.

Røffe utekrukker
© Møbelgalleriet

Har du ikke grønne fingre, hjelper det at blomsterkrukkene er et kunstverk i seg selv. De røffe blomsterpotter fra Dedon fås i flere størrelser, fra 1550 kr hos Møbelgalleriet.

Leselampe ute
© Bolia

Lampen In/Out i eik og gummi er designet av Henrik Pedersen, og er perfekt å ta med seg ut når man vil lese en bok i skumringen. 1999 kr, Bolia.

Fakkelholder
© Eva Solo

Fakler hører ikke bare vinterfesten til. Med en fin fakkelholder lyser du opp hagen også til sene timer på sommerfesten. 249 kr, Eva Solo.

Urtepotte
© Eva Solo

Har du ikke krydderhage, kan du sette dine egne urter i selvvannende potter. Da holder du liv i dem selv når du er borte på ferie. 259 kr, Eva Solo.

Kunstrotting med god samvittighet
© Slettvoll

Len deg tilbake i kunstrotting som ikke skader miljøet. Slettvolls nye utestol Jamaica koster 6300 kr, og er produsert i mer miljøvennlig plast enn de fleste andre kunstrottingmøbler.

Sittepute med plantemotiv
© H&M Home

H&M Homes sommerkolleksjon er full av produkter i en naturlig stil. Sittepute med grønt motiv, 99 kr.

Forkle til hageredskaper
© H&M Home

Med et praktisk forkle med lommer, har du alltid hageredskapene for hånden mens du beveger deg rundt i hagen.
Forkle med plass til hageredskapene, 99 kr, H&M Home.

Blomsterbord
© bo-bedre.no

Vi falt for dette retro blomsterbordet fra Offect under Stockholmsmessen tidligere i år, og vil gjerne ha det på terrassen. 12 500 kr, kontakt Scandinavisk Design for forhandler.