13 nye løsninger til kjøkkenet

Nå vil vi at kjøkkenet skal bli en del av stuen. Enkelt og fleksibelt, i de vakreste materialer. Her er våre favoritter akkurat nå!

Åpne landskap mellom stue og kjøkken 
© Produsentene

Rene, åpne flater og en utviskning av skillene mellom rommene vi oppholder oss mest i. Det er drømmen og målet når vi ser på nye kjøkkenløsninger nå.

På de neste sidene får du noen flotte nyheter, så du kan få ideer til ditt nye kjøkken!

En kul klassiker 
© Produsent

C-Serien er det klassiske Unoform-kjøkkenet, designet av Arne Munch i 1968. Kjøkkenet passer enten du har en klassisk leilighet med stukkatur
og høye lister, eller et supermoderne funkisinspirert hus. unoform.no

Nydelig materialmiks 
© Produsent

Kjøkkenet Salinas fra Boffi er så gjennomført som det kan bli. Designer Patricia Urquiola står bak modulkjøkkenet, som er utradi­sjonelt i form, funksjon og materialbruk. Patricias unike evne til å kombinere materialer er spesielt til stede her, med tre og stein, kobber, messing, stål og keramikk i skjønn forening. Sett sammen få eller flere moduler, med lukkede eller åpne løsninger. Hvordan vi lever skal synes på kjøkkenet - og vi viser gjerne hverdagen vår her. boffioslo.com

Basisfunksjon 
© Produsent

EtKøkken er designet av Mette Schelde og er et konseptkjøkken som består av tre separate enheter -en skjærefjølbenk, en vannstasjon og en kokestasjon. Dette er et kjøkken som gir en spesiell opplevelse rundt forberedelsene av råvarene. Kummen må selvfølgelig kobles til vann og avløp, ellers er det et enkelt møbel å ta med seg gjennom livet. Pris på forespørsel, metteschelde.dk.

Delikat dekketøy 
© Produsent

For å løfte det sanselige, vil vi ha redskaper som understreker stilen. Høstens nyheter fra Broste tåler å stå fremme, eller hva?

Fri flyt og fine linjer 
© Produsent

Sharp-kjøkkenet fra Poliform Varenna har en litt futuristisk, sømløs design. Arkitekten Daniel Libeskind fokuserte på relasjonen mellom kjøkkenets funksjon og spisestedet. En drøm i corian. expo-nova.no

Et snekret smykke 
© Produsent

Det danske kjøkkensnekkerverkstedet Garde Hvalsøe har inngått et samarbeid med Dinesen, og spesialsnekrer kjøkken med deres planker i enten douglasgran eller eik. Modulene står på håndsmidde sokler i stål og messing. Håndgjort og velgjort! Moduler fra 19 200 kr, gardehvalsoe.dk.

Nye favoritter 
© Produsentene

Støpejernsgryten blir raskt favoritten i gryteskapet, og vi er svake for kvaliteten til Le Creuset. Den nye blågrønne serien heter Ocean og koster fra 1449 kr.

Kryssgreparmaturen Tara er det første Dornbracht har forgylt med Cyprum, en egen blanding av 18 karat gull og ekte kobber. 8352 kr.

Mange valgmuligheter 
© Produsent

Ikeas nye kjøkkensystem Metod er, med alle sine moduler, superfleksibelt, og lar deg innrede hva som helst, hvor som helst. Og med det store utvalget skapfronter, kan du også bestemme stemningen selv. Hyttan, for eksempel, med fronter av eikefiner, skaper en lun og nær atmosfære.ikea.no

Matglede! 
© Produsent

Ekte matglede krever godt utstyr. Nye All Steel fra Høyang-Polaris har alt som skal til for et perfekt resultat. En femlags bunn sørger for varmekontroll, uansett koketopp, mens belegget Ceratec tåler både høy varme og metall-redskaper. 699 kr

Deilige detaljer 
© Produsent

For et utrolig kult kjøkken, tenker du sikkert - det gjorde i hvert fall vi da vi så dette. Men hvorfor, egentlig? Som alltid handler det om detaljene. Messingbeslagene og lampene - alt fra Buster & Punch - gjør dette kjøkkenet, som ellers er ganske anonymt. Beslag i messing eller kobber, fra ca. 150 kr per del, busterandpunch.com.

Sosial sone 
© Produsent

Møbelprodusenten Diesel Living og kjøkkenleverandøren Scavolini har laget et konseptkjøkken sammen. A Sosial Kitchen heter det, og er designet til å være en sosial sone der det er like naturlig å lage mat som å henge med venner. Plukk fra et rikholdig utvalg, og sett sammen slik du vil. scavolini.com

Jobb i høyden! 
© Produsent

Tinta er den nyeste designen fra Kvik. Store ubrutte overflater gir en stram, symmetrisk stil, og rammesystemet gjør det enkelt å bygge i høyden. En fin løsning i åpne rom!