11 moderne postkasser

Se postkassene som får selv vinduskonvolutter til å bli spennende!

Designpostkasser
© Mefa

Finnes det noe mer hverdagslig enn å hente posten? Med riktig postkasse kan du få en god designopplevelse hver dag, samtidig som du pynter opp inngangspartiet. Se våre elleve utvalgte varianter her!

Postkassen Ufo ser ut som den svever når du får den opp på veggen eller stativet som kan kjøpes med. Den er utformet som en buet plate, og du kan gjøre den personlig ved å velge blant ulike design og farger på navneplaten. Låsen er gjemt bak platen. Finnes i blank sort, hvit og sølvgrå.
Mefa Ufo, 1999 kr, Jernia og Maxbo.

Norsk postkasse
© Frost

Moderne hus med rene linjer fortjener en postkasse i samme stil. Dette er en ekte, norsk designpostkasse fra de samme, smarte produktdesignerne som ga oss bysykkelen.
Postkasse fra Frost Produkt, finnes i hvit, grønn og sølv, 685 kroner, Pur Norsk.

Postkassestativ
© Jenny Lane Design

Har du verken vegg eller gjerde å henge postkassen på? Sånn flaks! Da trenger du et postkassestativ, og kan glede deg hver dag over å bli møtt med et rødt hjerte eller et stilig hvitt stativ til postkassen din.
Postkassestativene Kjærlighet på pinne og Lollipop er i lakkert, galvanisert stårl, og koster 999 kr hos Jenny Lane.

Speilblank postkasse
© Jenny Lane Design

Med denne postkassen i rustfritt stål kan du både nyte refleksjonene av himmelen og sjekke sveisen på vei forbi. Den er minimalistisk og speilblank, har gravert motiv og kommer med både låslokk med nøkler og bokstavklistremerker for navnemerking. 1.199 kr hos Jenny Lane.

Klassisk designpostkasse
© Mefa

Postkassen Wave er Danmarks mest solgte designpostkasse - men er designet av en nordmann! Alice Bigom fra Abo Arkitekter i Oslo tegnet den med tanke på norske villastrøk, men den danske produsenten Mefa køpte designen og satte den i produksjon. Mefa Wave, 1899 kr.

Postkasse i spreke farger
© MEFA

Rund, fargerik og lekker - Judo fra MEFA er et sukkertøy av en postkasse! Vi har sett den tidligere i hvitt med sort belte, men nå er det mange fargeglade varianter i produksjon. Designet er det Seidenfaden Design Copenhagen som har gjort for MEFA.

Judo postkasse fra MEFA, 2.199 kroner. Kan bestilles gjennom Jernia.

Postkasse i kobber og mahogni
© Kobberkompagniet

Ikke la en slitt postkasse ødelegge et flott inngangsparti. Denne eksklusive varianten i mahogni og kobber utgjør prikken over i-en i et lekkert inngangsparti. Låssylinderen kan byttes ut, slik at du kan hente posten med samme nøkkel som du bruker i inngangsdøren. Kobberplaten kan inngraveres med navn eller husnummer.

Jarl postkasse av Max Michaels, 1695 DKK , designprodukter.dk.

Postkasse med krystaller
© Jenny Lane Design

En postkasse til 11 980 kroner er ikke noe vi tar sjansen å henge på ytterveggen. Bedazzled er besatt med Swarovski-krystaller over hele kassa, og ment for innendørs bruk. For dem som ikke lar seg skremme av store regninger i posten.

Bedazzled krystallbesatt postkasse,
11 980 kr.
Bedazzled med krystaller på lokket, 5980 kr, Jenny Lane Design

Amerikansk postkasse
© Kobberkompagniet

En original Town & Country Mailbox fra US Mail gir deg følelsen av å være med i en amerikansk film hver gang du henter posten. Den er laget i aliminium, ruster aldri, og har et rødt flagg som indikerer når det er post i kassen. Se opp for billige etterlikninger produsert i Kina. En ekte amerikansk postkasse er selvsagt laget i USA.
US Mail Box produsert i Mississippi. 395 DKK pluss frakt,
designprodukter.dk.

Blondepostkasse
© Jenny Lane Design

Nå kan du få postkassen på husveggen til å matche blondegardinene på kjøkkenet - eventuellt undertøyet til kona.
Blue Lace postkasse, 1495 kroner pluss frakt, jennylanedesign.no.

Polkadott-postkasse
© Jenny Lane Design

Er du så trøtt at du ser prikker på vei ut etter morgenavisen, kan du nå skylde på postkassen. Kjedelige nyheter og vinduskonvoluter blir straks mye lystigere når de hentes ut av en prikkete kasse.
Rød og hvit polkadots postkasse, 1495 kroner pluss frakt, jennylanedesign.no.