© Liljencrantz for Kvänum

Tør du skifte ut det tradisjonelle hvite kjøkkenet?

Dette helt ferske kjøkkendesignet representerer en av de største kjøkkentrendene for 2019.

Downtown Abbey goes Japan

... Sånn beskrev designeren Louise Liljencrantz sitt nye kjøkkendesign for Kvänum under lanseringen. Og det er en dekkende beskrivelse, da kjøkkenet nemlig er inspirert av både japansk minimalisme og klassisk victoriansk herregårdsstil:

– Mine design har røtter i de rå materialenes enkle uttrykk. Når materialene har blitt håndtert av dyktige håndverkere uttrykker de fortsatt autensitet, forklarer Louise Liljencrantz.

© Liljencrantz for Kvänum

Samarbeidet med Liljencrantz er forøvrig det første innovative samarbeidet som Kvänum har med en ekstern designer.

Liljencrantz for Kvänum

Kontrasten som blir skapt ved å kombinere den harde, portugisiske marmoren med det varme eiketreet gir kjøkkenet et moderne uttrykk, som stadig har sjel og historie.

– Der er noe tidsløst over det nye kjøkkenuniverset som gjør det velegnet i både klassiske og moderne hjem. Alt etter øvrig materialevalg vil kjøkkenet fungere like godt i en supermoderne leilighet som i en funkisvilla, forklarer Kvänums danske marketingsjef, arkitekt Dorthe Due Theilade.

© Liljencrantz for Kvänum

Moodboard

Et moodboard kan være en stor hjelp, uansett hvilket rom du skal innrede. Ved dette kjøkkendesignet har det også blitt brukt et moodboard, så designeren alltid kunne se visjonen sin klart for seg. Les her, hvordan et moodboard kan hjelpe deg med å unngå feilkjøp til boligen.

© Liljencrantz for Kvänum