H&M Home lanserer ny, håndlaget kolleksjon

Naturmaterialer og vakkert håndverk er nøkkelordene i den nye kolleksjonen.

Hjemmelavede produkter i naturmaterialer fra H&M Home
© H&M Home

Naturlige, håndlagde produkter

Den eksklusive, limited-edition kolleksjonen fra H&M Home består av håndlagde produkter til hjemmet laget i rene naturmaterialer som lin, akacietre, terrakotta, bananfiber, rotting og munnblåst glass.

De naturlige materialene gjør at kolleksjonen utelukkende er laget i avdempede jordfarver og klart glass, hvilket passer perfekt til tidens trender.

Håndlavede vaser fra H&M Home
© H&M Home

Sett pris på det unike

Teknikker innenfor veving, glassblåsing, strikking og keramikk er utviklet gjennom mange generasjoner og minner oss alle om at senke tempoet og verdsette det unike. Og det er nettopp dette som er fokus i den nye kolleksjonen.

Naturmaterialene og de håndlagde detaljene gjør at hvert produkt i kolleksjonen er helt unik.

Mundblæste glas og karafler fra H&M Home
© H&M Home
Pudebetræk og plaid i naturmateriale fra H&M Home
© H&M Home

En hjemmekoselig følelse

Skap en hjemmekoselig og avslappet følelse med flettede kurver, håndlagde putetrekk farget med plantefarge og håndvevde lanterner laget med bananfiber og rotting. De mange produktene har naturlige variasjoner, hvilket gir dem et unikt uttrykk.

Du kan også pynte sommerbordet med munnblåste vannglass, matchende karafler og håndmalte vaser i natur-terrakotta, og samtidig servere maten på de nye, FSC-sertifiserte skjærebrettene i akacietre.

Kolleksjonen er å finne i utvalgte butikker samt online.