hjemmekontor skrivebord Royal System ophæng Poul Cadovius billeder visuel vægfarve

La deg inspirere av disse fine hjemmekontorene

Dersom du ofte jobber hjemmefra, kan det være en god ide å gjøre noe ut av omgivelsene dine for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi har funnet fem fine hjemmekontorer som du kan la deg inspirere av.

Oppheng til det litt mindre kontoret

Hvis du ikke har så mye plass å jobbe med, kan du vurdere å investere i et oppheng med et innebygd bord. Her har de brukt den veggmonterbare hyllen fra Royal System, som ble designet av danske Poul Cadovius for 70 år siden.

Et skrivebord med flere rom

Dersom du trenger å organisere diverse notater og kontorartikler på en oversiktlig måte, kan det være en god ide å skaffe et skrivebord med flere rom i, som både er pent og praktisk.

Lag en god atmosfære

Varierte materialer i hjemmet og særlig på kontoret, vil være med til å skape en god atmosfære. Bruk for eksempel noe mykt til stolen din og skap liv i rommet ved å dekorere med planter eller blomster som på bildet under.

Innred med dine yndlingsting

Hvis du vil skape et arbeidsmiljø som gjør deg både glad og får deg til å føle deg hjemme, kan det være en god ide å installere hyller på veggen og innrede med dine yndlingsting.

Til den visuelle

Dersom du er visuelt anlagt og trenger å være omgitt av inspirerende bilder kan du personliggjøre hjemmekontoret ditt ved å henge opp en masse ting som fotografier, postkort, tegninger osv. For å fremheve verkene kan du male veggen i en kontrastfylt farge.