Her er lesernes interiørfavoritter

Hva er din interiørfavoritt? spurte vi dere. Se hva BO BEDRE-leserne har i stuen og på ønskelisten!

Skinnpuff
© visitme.no

Ole Kristian har også funnet sin favoritt på www.visitme.no, som selger skreddersydde møbler fra Sør-Afrika. Røff og myk på samme tid!

Lounge lampe
© Privat

Vilde har to klare favoritter hjemme. Den ene er Lounge lamp fra Bolia, som lyser opp stuen hennes. Den andre ser du på kjøkkenet, på neste bilde.

Kitchen Aid-maskin
© Privat

Kjøkkenmaskinen fra Kitchen Aid er Vildes andre hjertebarn. En bra maskin som i tillegg tar seg skikkelig bra ut på kjøkkenbenken!

Moderne klassiker
© Kartell

Suzanne har en tidløs favoritt øverst på listen - Louis Ghost Chair av Philippe Starck.
"En all time favoritt!" skriver Suzanne.
Den lette plaststolen forhandles av Kartel, og kommer i flere farger.

Stol fra Sør-Afrika
© visitme.no

Anja har funnet sin favorittstol på www.visitme.no, som selger skreddersydde møbler fra Sør-Afrika. Floating Chair er laget i stål og kuskinn, og er sikkert utrolig tøff i stuen.

Designstoler fra lopis
© Privat

Stine har gjort et skikkelig designkupp på loppis. Pinnestolene Mademoiselle, designet av Ilmari Tapiovaara, er i følge Stine både fantastiske å sitte i, og utrolig vakre. Vi har ikke prøvesittet dem, men at de er flotte, er vi i helt enige i!

Nytt tapet
© Produsenten

Mona ser på tapeter for tiden, og lurer på om dette tapetet kan bli en framtidig favoritt! Gå for den, sier vi.

Alvemugge
© Wik & Walsøe

Theresa har denne muggen fra Wik & Walsøe-serien Alv øverst på ønskelisten. Vårlig og fin, håper den snart blir din!

Bord av drivved
© Privat

Ole Mikal jobber med drivved.no, og har selvsagt en favoritt derfra - nemlig bordet Kappla. Et tøft, lavt loungebord på hjul.

Ukeplan i plexiglass
© Privat

Catherines favoritt hjemme er en ting som gjør hverdagen enklere for familien - samtidig som det ser bra ut på veggen. "Vi har en ukeplan i plexiglass med bilde av familien hvor vi noterer ukens aktiviteter. Dette har blitt hele familiens favoritt. Nå følger barna selv med hva de skal på hver dag", skriver hun. Ukeplanene kan tilpasses personlige preferanser, og er kjøpt på ukeplan.no

Drømmesofaen
© Designers Guild

For Mona er et stort ønske i ferd med å bli oppfylt. Drømmesofaen skal bli hennes!
"Jeg er en stor tilhenger av Designers Guild. Nå har jeg endelig fått anledning til å kjøpe meg denne herlige sofaen derfra. Blir glad bare av å se på den", skriver hun.

Vannkaraffel
© Privat

Jeanette har en vannkraffel fra Riviera Maison som favoritt. Aqua vitae - livets vann - er helt alkoholfritt i hennes tilfelle.

Trekasser til oppbevaring
© Privat

"Min favoritt er gamle trekasser", skriver Renate. Hun har en egen interiørblogg med flere smarte ideer.

Lampefeber
© At home with Nina

"Jeg lider av lampefeber og får ikke nok av Jieldé lampene", skriver Nina. Hun har flere eksemplarer hjemme - dette bildet er fra fra datterens rom. På neste bilde er en eldre variant.
De vakre bildene er fra hennes egen blogg, At home with Nina.

Lampefeber
© At home with Nina

Lampene tar seg bra ut med litt bruksslitasje også. Her er en eldre variant av Ninas favorittlampe. De gamle lampene kjøper hun hos Jon på industrilamper.no.

Veggtavle
© Privat

"Denne veggtavlen med magasinholder er min interiørfavoritt i mars!", skriver Trine. Riktig fin, sier vi - særlig med BO BEDRE i!

Kakkelovn
© Privat

Mona har en imponerende kakkelovn i huset sitt, som er en soleklar favoritt. "Kakkelovnen kommer alltid til å være favoritten. Ingenting kan sammenlignes med den!", skriver hun. Her er den pyntet til jul, men vi kan levende se den for oss med påskepynt og vårlige grener også.

Dobbel favoritt
© Privat

Trine har satt to av favorittene sine sammen: Skatollet og vasene fra Kähler. "Jeg er glad i det nymalte skatollet mitt som jeg har hatt i 20 år, og elsker vasene jeg fikk til 40-årsdagen min".

Søte kopper
© Sjarm

Veronica har falt for de nye lattekoppene fra GreenGate. "De er kjempesøte" skriver hun. Bildet er lånt fra bloggen Sjarm.