© sussiriistschanz

Gi den innebygde bokhyllen en oppgradering med en kul farge som understreker stilen din

Den innebygde bokhyllen er fantastisk til både oppbevaring og utstilling av dine yndlingsting. Nå tar Instagram den til et nytt nivå - se bare hvor fin den kan bli.

Du kjenner kanskje til begrepet feature wall, hvor du maler én av rommets vegger i en flott farge for å skape blikkfang og gi nytt liv til rommet. Ideen blir uglesett av flere kjennere i innredningsverdenen, men det virker som det finnes et unntak.

Den fargerike bokhyllen!

Innebygde bokhyller i forskjellige farger ser dagens lys både på Pinterest og Instagram, hvor bildene tydelig beviser deres verdi i innredningen. De passer vakkert inn i både en eklektisk innredning så vel som en minimalistisk, og vider både besluttsomhet og dedikasjon i forhold til stil.

Se bare her.

Elektrisk kontrast

Skap kontrast i rommet ved å male din innebygde bokhylle i en sterk farge. Vi elsker den elektriske blåfargen som gir liv til dette vakre rommet.

LES OGSÅ 9 planter som egner seg til badet - spesielt med fukt og lite lys

En avdempet nyanse

Hvis du er ute etter en roligere farge til rommet uten at den skal være for dominerende, kan du i stedet gå for en dus nyanse som denne støvete lyseblå.

En rosa drøm

Innebygde reoler under en skråvegg er en genial måte å utnytte plassen på. Hos @eva_lykkeliv er reolveggen malt i en rolig, rosa farge som gir nytt liv til rommet.

Blått er godt

Sofie Amalie Rolandsen, som står bak Instagramprofilen @thussthefuss, er ikke redd for farger - heller ikke når det kommer til hylleveggen. Her har bokhyllen fått en nydelig, blå farge man kun kan bli glad av å se på.

Grønt i hjørnet

En innebygget bokhylle trenger ikke fylle en hel vegg. Gi nytt liv til et hjørne av rommet med en bokhylle i en vakker farge - som denne grønne drømmen.

Elegant blå

Med en innebygget bokhylle i en dyp blåfarge skaper du kontrast i rommet på en rolig og elegant måte – uten at det blir for dominerende.