Gå våren i møte med fantastisk Kähler-design

Aah! Om ikke så lenge nærmer det seg vår. Gå de lysere tider i møte med den fineste Kähler-bonbonniere og 3 nummer av BO BEDRE. Akkurat nå får du hele pakken til en veldig god pris.

Kähler Hammershøi Spring bonbonniere

Klarer du heller ikke vente på at våren melder sin ankomst, og vi igjen kan invitere gjester til lange, lyse middager, kaffe i hagen eller lune kvelder på terrassen? Vi er hvertfall klare!

Nå kan du ta gledene på forskudd med årets første vårtilbud, hvor du kan se frem til å dykke ned i vakre hager, vårtrender, reportasjer, kultur- og arkitektnyheter og masse boliginspirasjon. Du får nemlig 3 nummer av BO BEDRE sammen med den fineste Kähler-bonbonniere.

Bonbonnieren har en verdi av 399 kr. i seg selv, men for kun 209 kroner får du den og 3 utgaver av BO BEDRE.

Kun kreativiteten setter grenser

Bonbonnieren er en del av den klassiske Hammershøi-serien, designet i samarbeid med de danske designere Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen.

Bruk den som en pen og dekorativ skål på spisebordet, til små snacks, som krukke på badeværelset til bomull eller andre småting, eller til nøklene i entreen. Du kan også oppbevare dine yndlingssmykker i den eller servere søtsaker til familie og venner.

Den er laget i hvitt porselen med Kählers kjennetegnede riflede mønster. Den måler 8,5 (h) x 12 cm (diameter).

Utover den og magasinene blir du også medlem av BO BEDRE Exclusive - her kan du glede deg til spesialtilbud, gaver og konkurranser KUN for deg som abonnent. Du får gratis adgang til BO BEDRE digitalt via Wype, så vi alltid er med deg, og du kan se frem til attraktive tilbud på fordelsshoppen MoreShop.

INNLØS TILBUDET HER

Kähler bonbonnier
© Kähler