10 inspirerende oppbevaringsløsninger

Vi vil ha kompromissløs oppbevaring som både er funksjonell og ser bra ut! Her er 10 inspirerende oppbevaringsløsninger som skaper en naturlig flyt mellom oppbevaringen og resten av interiøret.

Personlig og praktisk kjøkkenhylle
© Inger Marie Grini

Personlig og praktisk kjøkkenhylle

Se så fint det er når kjøkkenøyen har en åpen ende! Hvorfor ikke vise frem de fineste tingene du har på kjøkkenet istedenfor å pakke det vekk i skap? Denne oppbevaringsløsningen gjør kjøkkenet luftig og lett! Mot de grå flatene er den åpne hyllen et herlig personlig innslag!

Kjøkkenet er fra Boform.

Inspirerende kildesortering
© Inger Marie Grini

Inspirerende kildesortering

Du skal lete lenge etter en mer vellykket avfallssortering! Boksene i eik står på hjul og er enkle å trille ut av skapet når du skal kaste noe. Når de ikke er i bruk står de pent og pyntelig inne i skaprekken som er malt i dempet svart. For en flott fargekombinasjon! Denne løsningen inspirerer oss til å kildesortere!

Løsningen er skreddersydd av Hole Design.

Husk å abonnere på nyhetsbrevet vårt og få boligreportasjer og gode interiørtips tilsendt to ganger i uken.

innebygs bokhylle oppbevaring
© Andreas Mikkel Hansen

Funksjonell innramming

Bokhyllen som er bygd over inngangen til kjøkkenet har en åpenbar oppbevaringsfunksjon, men rammer også inn rommet på en fin måte. Dekorative bokrygger er dessuten fargeklatter i de hvite hyllene!

Det grå kjøkkenet er fra Bo-Tikken.

To oppbevaringsløsninger: sittebenk i karnappet og hvitmalte skap
© Produsenten

Sittebenk i karnappet

Gamle hus kan ha hjørner og vinkler som er vanskelig å utnytte fullt ut, som i et karnapp for eksempel! Men bygger du en sittebenk får du utnyttet plassen og samtidig et sted du kan nyte utsikten fra. Lag den med skuffer som kan trilles ut på gulvet, så får du et smart oppbevaringsmøbel også! Men det er jo tre i ett det!

Hyller under høyt tak
© Frederikke Heiberg

Hyller under høyt tak

Med god høyde under taket har du også mange gode muligheter for oppbevaring, dersom plassen utnyttes oppover. Husk å lagre det du bruker minst øverst!En hyllenisje i hvitvasket eik bryter av de hvite flatene og åpne hyller gir rom for kokebøker. Vi digger at hyllene er litt smalere enn vanlig bredde. Det virker nytt og helt unikt!

Kjøkkenet består av Ikea-skap.

Skjerming for sengen
© Produsenten

Skjerming for sengen

En stor Malm-kommode fra Ikea lagrer mye, men kan også brukes som en effektiv avskjerming dersom du setter den ved fotenden av sengen. Samme farge på kommode og seng visker ut skillet mellom de to elementene. Et rimelig alternativ og god plass til oppbevaring!

Se hvordan BoligPluss forvandlet soverommet fra rotete og uoversiktlig til et ryddig multirom.

Åpent i en klassisk metallhylle
© Produsenten

Åpent i en klassisk metallhylle

Det er klart du kan lage dine egne skreddersydde hylleløsninger, og få masse oppbevaringplass på kjøpet. Utnytt veggplassen på et kjøkken med en klassisk metallhylle. For en kul kontrast! Denne er fra House Doctor.

Innebygd skap på badet
© Elisabeth Aarhus

Innebygd skap på badet

Det skaper mer harmoni på badet med færre frittstående elementer. Med et håndkleskap like ved dusjen slipper du å strekke deg langt, og det er lettere å holde orden. Denne fiffige løsningen har utnyttet veggen til gagns.

Marmor er et nydelig materialeog vil du bruke det på badet, bør du lese dette først!

Oppbevaring under sengen
© Produsenten

Putt det under sengen!

Det er godt å være i et hjem der funksjon og estetikk er forenet på en vellykket måte. Og selve nøkkelen til dette ligger i å ha nok plass til saker og ting. Du kan aldri få for mye! Nordli-seng med skuffer fra Ikea gir deg litt ekstra bonus-oppbevaring

Plassutnyttelse
© Produsenten

Bo stort på liten plass

For en kul løsning å ha på kjøkkenet! Er du av det fingernemme slaget kan du lage det selv. Et bord i samme materialer som kjøkkenskapene titter frem mellom to skap. Perfekt for to! Lampen Unfold fra Muuto er et herlig fargeinnslag i terrakotta.

Norunn og Tom André har begrenset plass i leiligheten i Ullevål hageby og har satset på få, men gode materialer. Og for et nydelig kjøkken de har fått!