Et teknologisk mesterverk

Hva om du fikk mulighet for å aldri tenke på rengjøring igjen?

Et skinnende rent hjem - alltid?

Det er få som ønsker å prioritere rengjøring i en tidkrevende og hektisk hverdag. Dog er vi alle på jakt etter det perfekte hjem: et hjem som er personlig, avslappende, og alltid skinnende rent.

Hva om vi forteller deg at veien til et skinnende rent hjem er kortere enn du tror?

Fremtidens rengjøring

Effektivitet, estetikk og innovasjon er det som gjelder - også når det kommer til teknologi som fokuserer på rengjøring. Og helt i spissen av denne utviklingen har vi robotstøvsugeren. Nå trenger ikke rengjøring å være en tidstyv og et ork, for i dag finnes det robotstøvsugere som rengjør skikkelig, så du kan bruke tiden din på andre ting.

Roborock S8 Pro Ultra er markedets smarteste robotstøvsuger som fjerner byrden med gulvrengjøring og automatiserer hele rengjøringsprosessen. Med Roborock S8 Pro Ultra kan du glemme alt om rengjøring. Den avanserte AI-teknologien og de mange sensorene gjør denne støvsugeren til den smarteste på markedet. Den navigerer autonomt rundt i hjemmet ditt, identifiserer gjenstander på gulvet og rengjør effektivt og grundig.

Roborock S8 Pro Ultra er ikke bare intelligent, den er også selvlærende. Ved bruk av 3D-strukturert lys og en høyteknologisk sensor kan Roborock gjenkjenne opptil 42 forskjellige objekter og farlige soner. Dermed unngår du at møblene dine blir skadet eller at støvsugeren setter seg fast.

Ved bruk av 3D-strukturert lys og en høyteknologisk sensor kan Roborock gjenkjenne opptil 42 forskjellige objekter og farlige soner.

© Roborock

Kom hjem til et skinnende rent hjem

Du kan styre Roborock S8 Pro Ultra fra din smarttelefon via den brukervennlige appen. Du kan få støvsugeren til å gjøre rent når du ikke er hjemme, så du kommer hjem til et rent hjem.

I tillegg kan du lage et rengjøringsskjema i appen, så støvsugeren gjør rent på planlagte tidspunkter, tilpasset din rutine og hverdag. Hvem vil ikke komme hjem til et strøkent hjem, og heller bruke fritiden til å dyrke interesser, skape minner og nyte livet?

Roborock S8 Pro Ultra er ikke bare overlegen når det kommer til de teknologiske fordelene, den er også designet i et minimalistisk og stilrent design som passer til enhver interiørstil. Tiden med stygge robotstøvsugere som bryter med interiøret er heldigvis over med med Roborock.

Ikke behov for tømmestasjon? Kjøp den frittstående Roborock S8 her.

Roborock S8 Pro Ultra er et estetisk valg med sine rene linjer og stilrene design.

© Roborock

En investering for hjemmet og fremtiden

Roborock S8 Pro Ultra er mer enn bare en støvsuger. Det er en investering for hjemmet ditt, på samme nivå som en vaskemaskin, oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn.

Med sin høye ytelse og smarte funksjoner vil den forvandle din rengjøringsopplevelse og gi deg mer tid til å nyte livet.

Med den raske og justerbare ladingen kan du tilpasse støvsugerens ladetid til strømprisen din, noe som gir deg muligheten til å bruke billigere strøm. I tillegg kan du nyte opptil 6-8 ukers bruk uten å tømme støvsugeren for hånd ved hjelp av de praktiske tømmestasjonene. Den store Ultra Pro tømmestasjonen tømmer ikke bare støvsugeren men renser også moppen, fyller støvsugeren med vann og tørker moppen med varmluft for å unngå vond lukt og bakterievekst.

Kjøp Roborock S8+ med støvtømmestasjon her.

Har du en hårete bestevenn hjemme? Roborock S8 Pro Ultra kan stilles inn på "dogmode" og ta godt vare på den firbeinte.

© Roborock

Inviter teknologien inn

Med Roborock S8 Pro Ultra får du mer enn bare en støvsuger. Du får teknologi i verdensklasse, en friksjonsfri rengjøringsopplevlse og markedets fremste robotstøvsuger. Og resultatet? Mere tid til deg selv, din familie og ditt liv!

Les her for å lære mer om fordelene til Roborock S8 Pro Ultra.