7 nydelige barnerom på Instagram

Trenger du inspirasjon til innredningen av barnerommet? Så les med her. Vi har valgt ut 7 vidunderlige instagramprofiler hvor du kan la deg inspirere av alt fra møbler og leker til farger og tapet.

Det finnes et hav av muligheter når det kommer til innredningen av et barnerom. Dersom du ikke vet hvor du skal starte, så la deg inspirere her hvor du blir presentert for et utvalg av instagramprofiler som kan gi deg en ide om hva du går etter.

@inspospira

På instagramprofilen til paret Kim og Jo finner du et univers fylt med boliginnredning, interiør og hage. Du kan spesielt la deg inspirere av dette vidunderlige barnerommet som de viser frem på profilen.

Her er nyansene holdt i lyse toner og rommet fremstår trygt og rolig.

@amydyrholm

På Amy Dyrholm Kristiansens instagramprofil finner du både inspirasjon til gutterommet og jenterommet. På profilen legges det ut bilder jevnlig og du kan få gode ideer til både interiør, leketøy og mer praktiske ting til barna.

Du kan dessuten følge med i resten av universet som byr på boliginnredning og hverdagsglimt fra familielivet.

@camilla.fackmann

Dersom du mangler inspirasjon til jenterommet, så er Camilla Fackmans instagramprofil uten tvil verdt et besøk.

Her ses et glimt av det skjønne rommet som er dekorert med tapet og prydet med fine blomstermotiver. Værelset er lyst og hyggelig - og så er det plass til både dukker og lek.

La deg dessuten inspirere av de mange andre fine bildene av hennes barnerom som er å se på profilen.

@housestory.by.charlotte

På profilen @housestory.by.charlotte kan du følge med i Charlottes hverdagsøyeblikk og flotte innredning. Stilen er enkel, rolig og holdt i naturlige toner.

Det avspeiler seg også på barnerommet, som er innredet med den fineste køyesengen med en lekehytte over.

@malene.schultz_moller

På Malene Schultz-Møllers profil kan du la deg inspirere av barnerom i lyse og harmoniske toner.

På dette barnerommet matcher alt til perfeksjon. På knaggene henger både klær, en hatt og finurlige figurer til pynt, som medvirker til å skape et personlig jenterom.

LES OGSÅ

@mievalsgaard

Følg med hos guttemamma Mie Valsgaard som blant annet deler bilder av sin enkle og gjennomførte innredning.

Her pynter dinosaurtapet i et fint samspill med skrivebord og hyller i tre. Under den hvite sengen finnes også en hyggelig krok med en søt og liten sofa. Se enda flere bilder av barnerom i samme stil på hennes profil.

@lillyogella

Ønsker du å skape et barnerom som oser av varme og hygge? Så kan du la deg inspirere av profilen @lillyogella. Her postes det bilder av interiør og leketøy til barnerommet, som er holdt i naturlige fargenyanser.

Se for eksempel det skjønne barnerommet med to senger og myke tekstiler.