Se badet som er prydet med italiensk marmor, antikk gull og badekar på løveføtter

I denne villaen har eierne skapt et bad laget for fullkommen nytelse. Se det imponerende resultatet her.

Luksus bad: badekar, to håndvasker og gullarmaturer

To servanter – hans og hennes – plassert i hvert sitt karnapp. Stativet i antikk gull er fra Kensington og kommer fra Fired Earth. Det samme gjør servanter og blandebatterier. Badekaret heter Canterbury. De lange gardinene heter Rosy Linen og kommer fra Tapet-Cafe. Vegglampene i børstet messing heter Divar og er fra Rue Verte.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Så englene synger

Vi har alle drømmer, og noen av oss gjør dem til virkelighet, og i dette tilfellet var drømmen et luksuriøst bad. Paret som ønsket seg det, fikk drømmen oppfylt ved å slå sammen to rom til et 38 kvadratmeter stort baderom – eller badesal, om du vil.

Det åpne, grandiose rommet leder tankene til franske renessanseslott og et bad som er skapt for fullkommen nytelse. Her er det plass til å skjemme seg selv bort i vakre omgivelser med masser av lys og luft.

Baderomsinspirasjon: dusj med glassdører og marmorgulv

Dett tunge glasset som markerer dusjnisjen, blir holdt sammen av beslag i messing. Hjørnet er nesten usynlig, et bevisst valg for ikke å bryte den sammenhengende flaten i marmor. Skapene i eik er malt i samme farge som veggene.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Et bad for ro og hvile

I tillegg er det rikelig med skapplass, og midt i rommet står et frittstående badekar på løveføtter. Alt er holdt i vakre grånyanser. Hver eneste stein i gulvmarmoren Collemandina fra Formigari har paret egenhendig valgt ut i Verona. Her snakker vi italiensk marmor med vakre årer og dype toner i brunt og grått. Alt porselen er hvitt og tilbehøret i gull har en antikk overflate som har en varmere tone enn messing.

Rommet har ett område for ham og ett for henne, og her kan du både dusje og slappe av i badekaret. Snart kommer det også en stor puff, slik at det blir mulighet for å holde den som bader med selskap. Om sommeren kan altandøren i karnappet åpnes slik at man hører fuglene kvitre i hagen.

Inspirasjon til badeværelse: grå nyanser og marmorfliser

Fra badet er det direkte adgang til soverommet hvor de grå nyansene går igjen. Toalettet er fra Fired Earth og tilbehør i antikk messing er fra Bastide. Taklampen er fra Rue Verte og søppelkassen er fra Lemérand

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

LES OGSÅ