Bad i mørke farger - rom for avkobling

Bryt med det etablerte, kle badet i mørke farger og nyt et omsluttende og trygt rom for avkobling og ro i hverdagen.

Ta for deg av dramatiske elementer – som svarte møbler, mørkt treverk, mønstrede fliser, sotede speil og brunt metall – for å skape ditt eget spennende og rå univers.

Vegghengt Hylleplass til baderommets nødvendigheter som tannglass, parfyme eller kremer – med en moderne og elegant vri. Assist, i pulverlakkert metall og deler i oljet valnøttre, fra 1800 kr, Alape.

mørk armatur

Detaljene teller, og et mørkt bad blir gjennomført med mørke metallelementer. Den nye, elegante armaturen Vaia kommer nå i overflaten Dark Platinum Matt, fra 11 320 kr, Dornbracht.

dusjhode

Gjør dusjingen til en sanselig opplevelse med ShowerHeaven, som med en myk strøm av lette, tynne vannstråler fukter huden og omslutter kroppen med et silkeaktig regn, 96 980 kr, Axor/Hans Grohe.

mørkt badekar

Unike detaljer gjør badet personlig. Badekar trukket med tekstil, BetteLux Couture, 20 700 kr, Bette.

svart speil

Svarte speil forsterker en mørk og mystisk baderomsstil. Speilet Solstice, designet av Piero Lissoni, kommer i mange former og kan kombineres på ulike måter, fra 10 740 kr, Boffi.

veggspeil

Praktisk og poetisk. Veggspeil med små oppbevaringsbokser som kan skyves og flyttes på etter behov. Formen minner om en solnedgang eller månen som speiler seg i havet. Mirror Box, 2856 kr, Woud.

fliser i lavasten

Skap et rått uttrykk med mørke fliser, laget av lavastein fra vulkanen Etna. Nuda, pris på forespørsel, madeamano.com.

toalettbørste

Stilren og elegant toalettbørste i svart metall, 3250 kr, Reframe/Unidrain.

fliser

Overflater og mønstre skaper dynamikk og nyanser i en svart palett. Flis, Origami fra Quintessenza, fra 1190 kr per kvm, FagFlis.