KIRKEBY af Gitte Lægård
© FDB Møbler

Guide: Skap hverdagsluksus på badet

Badet er der hvor vi har tid til oss selv, og hvor vi kan koble av fra hverdagens stress. Derfor er det viktig med et rolig rom som lever opp til våre krav og forventninger.

Et bad som inviterer til ro og avslapning

I takt med at tidene har endret seg er baderommet ikke lengre bare et praktisk rom, men et rom for alenetid og selvpleie. Innredningen av badet har stor betydning for rommets uttrykk og hvordan kvadratmeterne utnyttes.

Derfor har vi samlet et utvalg av tilbehør som alle bidrar til en avslappende atmosfære på badet ditt.

Myke håndklær

Spa badehåndkle fra Høie er laget i tyrkisk bomull, som gjør at det bare blir mykere med tiden. Kommer i 5 ulike farger.

Spa badehåndkle, 249,00 kr., Høie

Vasketøjskurv fra ferm LIVING
© ferm LIVING

Høj og rommelig vaskekurv

Denne ekstra høye vaskekurven fra ferm LIVING har masse plass til oppbevaring av skittentøy. Den allsidige kurven er laget av naturlig, håndflettet rotting, som gir kurven et rolig og harmonisk uttrykk.

Braided Laundry Basket, 1.715,00 kr., ferm LIVING hos OsloDeco.

Mossø spejl fra FDB Møbler
© FDB Møbler

Elegant og tidsløst speil

Mossø speilet fra FDB Møbler er skapt av designerduoen Mot & Bergstrøm. Speilet har en ramme i FSC-sertifisert eik som stammer fra europeiske skoger.

I3 Mossø Speil,3.999 kr., FDB Møbler

BATHROBE SILENCE
© Aiayu

Varm, myk og ekstra behagelig morgenkåpe

SILENCE fra Aiayu er en luksuriøs morgenkåpe – fremstilt i 100 % økologisk bomullsterry. Den myke kåpen smyger seg rundt kroppen og gir til tross for sin avslappede, behagelige passform et elegant uttrykk.

SILENCE, 2.945,00 kr., Aiayu hos shineshop.no.

By Wirth Towel Rack
© By Wirth

Praktisk og stilren håndkleoppbevaring

Towel Rack opbevarer håndklene dine på en smart måte, og passer inn på de fleste bad. Towel Rack er laget i eik og de stablede, rullede håndklene og treets varme får den til å ose av hjemmespa og velvære.

Towel Rack, 1.098 kr., By Wirth hos royaldesign.no.

PEPE MARMOR BORDSPEJL
© MENU

Yndig bordspeil

Pepe marmor bordspeil er et vakkert objekt til hverdagsbruk. Med sine rene linjer og ikoniske estetikk, som er inspirert av italiensk design og arkitektur fra 1950-tallet, er speilet en elegant oppgradering av ethvert bad.

Pepe, 5.295 kr., MENU hos Illums Bolighus.

LES OGSÅ