Møbler, lamper og nips
© Sofie Helsted

Få hotellfølelse hjemme

Med praktiske løsninger, elegante møbler og noen utradisjonelle løsninger, har paret klart å skape en følelse av hotelluksus av det kombinerte soverommet og badeværelset.

De fleste av oss lengter vel etter å sjekke inn på et luksushotell av og til, så hvorfor ikke lage hotellfølelse hjemme? Det fi nnes noen som har tatt skrittet fullt ut. I det nybyggede badet BO BEDRE har besøkt får vi definitivt hotellfølelse. Der finner du møbler, lamper og nips blandet med badekar og vask i en egen dusjavdeling. I dusjnisjen er det valgt fliser i en sart rosafarge som gir rommet en feminin touch.

Fremfor å lage et bad i tradisjonell forstand, valgte paret som bor her å skape en eksklusiv foreldreavdeling med integrert bad, soverom og garderobe. Løsningen inviterer til lange og deilige timer med egenpleie, så vel som raske dusjer på travle morgener.

Rommet er stort, likevel krevde det mye planlegging for å klare å skape en egen sone til hver avdeling. Blant annet ble soveavdelingen skjermet av en halvvegg, og fikk tregulv i stedet for de hvite flisene som markerer våtsonen. Det store badekaret ligger strategisk plassert ved det store vinduet, slik at man kan nyte stjernehimmelen under kveldsbadet. Og i dusjnisjen er det gjort plass til to. Vasken er plassert midt i rommet, mens toalettet har fått sitt eget lille rom med en smart skyvedør, så man kan være i fred.

En stor walk-in-garderobe finnes også i tilknytning til soverommet, med en skittentøysjakt som går rett ned i vaskekjelleren der hotellpersonalet er, eller ikke. Tøyet må de vaske selv, men følelsen av å være på hotell varer hele veien ned til vaskekjelleren.