8 smarte oppbevaringsløsninger til et lite bad

Få inspirasjon til 8 praktiske oppbevaringsløsninger til et lite baderom.

© House Doctor

Rustikt skap

Fint skap fra House Doctor i rustfritt stål og med glassplate foran. La skapet tilføye et rustikt og rått uttrykk til badet og bruk det til å oppbevare kremer, parfyme, smykker og lignende på de fire hyllene.

House Doctor skap, 3.750 kr., funnet hos Royal Design.

© Foss

Luksus på få kvadratmeter

Det lille badet kan gjøres om til et både praktisk og eksklusivt bad. Med bare 35 x 70,5 cm opptar dette møbelet minimal plass, mens det samtidig gir mulighet for oppbevaring.

Foss Vita baderomsmøbel, 8.192 kr., funnet hos Bademiljø.

© kaktus interiør

Smart knaggrekke med hylle

Denne moderne knaggrekken med hylle gir både plass til håndklær og baderomsartikler. Du kan for eksempel henge gjestehåndklær på knaggene og samtidig ha alt fra duftpinner, pyntesaker og smykker på den lille hyllen.

Hübsch Interiør knaggrekke, 649 kr., funnet hos Kaktus Interiør.

© IKEA

Speil med skjult oppbevaring

Dette speilet fra IKEA vil med sitt enkle design passe inn i ethvert baderom. Det smarte speilet er bare 14 cm dypt og kommer med skjult oppbevaringsplass og integrerte lys på baksiden. I det skjulte oppbevaringsrommet kan man gjemme hverdagsting som q-tips eller kremer - og samtidig ha dem innenfor rekkevidde.

Speilskap med integrert belysning , 3.395 kr., IKEA.

LES OGSÅ

© Kvik

Lite og praktisk

Praktisk baderomsmøbel med vask fra Kvik. I tillegg til det romslige skapet, finnes det tre åpne hyller hvor du kan plassere de produktene du bruker mest.

Møblet er akkurat stort nok til at det er plass til en såpedispenser og et tannbørsteglass på kanten av vasken.

Milk baderomsskap, 3.406 kr., Kvik.

© By Wirth

Enkelt og minimalistisk

Et flott og enkelt håndklestativ som passer inn på ethvert bad. Dette håndklestativet gir deg mulighet for å oppbevare håndklærne på en ryddig måte. Platene i eik står i kontrast til de rustikke metallstengene - og i sin helhet vil dette håndklestativet gi en luksuriøs stemning på baderommet.

Towel Rack, ca. 623 kr., By Wirth.

© IKEA

Ingen faste plasser

I dette praktiske og romslige rullebordet kan, du gjemme bort alt som ikke pynter på baderommet. Du kan til og med trille bordet rundt og plassere der det passer seg best. Det er derfor ikke nødvendig med en fast plass til rullebordet på badet, som gjør det mye lettere for deg å finne plass til øvrige baderomsartikler.

Hylle med hjul, 199 kr., IKEA.

© Gustavsberg

Bruk høyden

Dette praktiske skapet utnytter takhøyden på baderommet uten å fylle for mye i hverken bredde eller dybde.

Her kan du gjemme allverdens ting bort og på den måten skape et mer rolig uttrykk i resten av rommet. Kombiner eventuelt høyskapet med et baderomsmøbel i samme design for å skape sammenheng.

Graphic høyskap, 8.359 kr., Gustavsberg.