© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

ÅRETS FARGER 2023: Her er de nye fargetrendene

Det nye fargekartet fra LADY presenterer en kolleksjon uttrykksfulle og håpefulle nyanser som kan påvirke omgivelsene våre i en positiv retning.

Hver sensommer er det spenning tilknyttet hvilke farger som blir utropt til det kommende årets fargetrender. Etter en lang periode hvor mange av oss har tilbragt mye av tiden vår hjemme, betyr fargene vi omgir oss med mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet.

Mange tar nå et steg tilbake og reflekterer over hva som virkelig betyr noe, og hvordan vi kan påvirke omgivelsene våre i en positiv retning.

Tre trendretninger i 2023

Fargekartet STORIES – Colour Design by LADY er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre. De 21 fargene som presenteres er tidløse, ikke definert av trender, men valgt for sin positivitet, ærlighet og allsidighet. På sin helt unike måte kan de bringe elementer av glede inn i hjemmet.

Se våre favoritter blant de det nye fargekartet her.

JOTUN LADY STORIES COLLECTION NATURALLY GROUNDED – BURNT OCHRE 1536

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

JOTUN LADY STORIES COLLECTION NATURALLY GROUNDED – JOTUN LADY STORIES COLLECTION – SOFT 1276

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

NATURALLY GROUNDED – varme jordfarger, dempet grønn og myke gule og oransje toner

Fargene i denne paletten hyller det jordnære livet. Referansene til naturen fremhever den rustikke livsstilen, håndverk og feiringen av skjønnheten i det uperfekte. Naturinspirerte farger er ideelle når du ønsker å gi interiøret et anstrøk av landlig estetikk – eller bringe et rustikt preg inn i hjertet av byen.

JOTUN LADY STORIES COLLECTION CURATED LIVING – SOFT SAVANNA 10430

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

JOTUN LADY STORIES COLLECTION CURATED LIVING – POETRY RED 20208

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

CURATED LIVING – sofistikerte rødfarger, dempede nøytraler og blå aksenter

En balansert kombinasjon av nostalgiske nyanser og tidsriktige farger gjør denne paletten til det perfekte utgangspunktet for et unikt, kunstnerisk interiør. Den stilsikre kombinasjonen av tradisjon og moderne design, bidrar virkelig til å fremheve et personlig og kreativt uttrykk.

JOTUN LADY STORIES COLLECTION SERENE PRESENCE – SPRING AIR 8087

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

JOTUN LADY STORIES COLLECTION SERENE PRESENCE – CHEERFUL PEACH 1520

© LINE T. KLEIN / LADY Jotun A/S

SERENE PRESENCE – Myke, rolige farger, dempede pasteller og helbredende grønntoner

Denne paletten har et tydelig fokus på minimalisme og enkelhet, og er designet for en ren og distraksjonsfri livsstil. Fargene er myke, milde og meditative og skaper en avslappende atmosfære som hjelper deg fokusere og holde konsentrasjonen. Oransje toner vil på sin unike måte vekke oss til sosialt samvær og kreative stunder.

Styling: Kråkvik & D'Orazio