9 modige prosjekter til deg som ikke er redd for farger

Mangler du det siste skubbet for å kaste deg ut i et vågalt maleprosjekt? Da har vi inspirasjonen klar til deg her.

Den rene kunst

Det er virkelig noe kunstnerisk over dette kreative maleprosjektet. Både valg av farger og former samt det fine speilet, som på en finurlig måte fullfører alt. Det må sies å være et inspirerende og i den grad også et modig prosjekt.

De friske fargene gir interiøret litt liv og kjærlighet. Dette må være et eksempel på at man ikke skal være redd for å kombinere flere farger, bare se hvordan fargene her passer perfekt sammen på tross av sine forskjellige nyanser.

Tør du å male taket?

Det har de i hvert fall gjort her, og det må virkelig sies å ha blitt vellykket. Her har de klart å skape en hyggelig hulestemning midt i stuen, fordi tak og vegger er malt i den samme varme, men neddempetede oransje fargen.

Bildene på veggen og den flotte hvite taklampen kommer virkelig til rette, fordi de står i så tydelig kontrast til veggen og taket.

Et gjennomført og modig maleprosjekt, må vi si!

Var det noen som sa turkis?

Her får du i det minste turkis for alle pengene og deretter til og med kombinert med en delikat rosa.

Det gir et lekent og vilt uttrykk til det ellers veldig enkle kjøkkenet, og du kan ikke gjøre annet enn å være lykkelig når du tråkker inn i dette fargemekkaet.

Dette er et eksempel på hvordan man enkelt kan eksperimentere med ville fargekombinasjoner og skrikende farger, og fremdeles ende opp med et vellykket resultat.

Det er imidlertid viktig å sørge for at fargene i de forskjellige rommene i hjemmet ditt blir mer eller mindre samsvarende, da du ellers kan ende opp med et forvirrende helhetsinntrykk.

Mal dørene dine

Gi deg i kast med å male dørene dine i samme farge som veggene rundt, som de har gjort her.

Det gir en virkelig komplett og annerledes tvist til interiøret og er et relativt enkelt prosjekt.

En hvit dør mot en farget vegg kan i mange tilfeller fange all oppmerksomhet på grunn av den iøynefallende kontrasten som den fargede veggen ikke kommer til sin rett med. Og det er synd. Så hvis du vurderer å male en vegg, bør du ta døren i betraktning.

La en vegg skille seg ut

Hvis du trenger at det skjer noe nytt i hjemmet ditt, eller du bare trenger noe å ta deg tid til, er det alltid en god idé å male en vegg.

En enkel farget vegg i stuen, på barnerommet, på kjøkkenet eller til og med på badet kan gjøre underverker.

Her har de valgt en dristig og veldig lys rosa farge, som gir deg litt kant og en wow-effekt for stuen. Du kan også enkelt holde deg til en mer nøytral farge og fortsatt legge til kant og liv til innredningen.

all in med yndlingsfargen din

Hvis du elsker lilla, er det ingen som hindrer deg i å male hele stuen din i nettopp den fargen. Og her har du et eksempel på at det faktisk kan se veldig elegant og stilig ut med en lilla stue.

Et dristig valg, må man si, men den delikate fargen gir denne stuen et veldig unikt utseende, og det støtter de andre fargene i stedet for å overdrive dem.

Ikke vær redd for å gå helt inn i favorittfargen din hvis du har lyst og hvis den passer til innredningen din.

Regnbuens farger

Her er alle regnbuens farger bokstavelig talt på ett sted.

Den turkise veggen passer perfekt til det andre interiøret i stuen, og lar samtidig de forskjellige fargede bildene på veggen skille seg ut og komme til deres rett.

Du må si at vi har å gjøre med et veldig dristig fargespill som absolutt ikke ville fungert i alle hjem, men her er det helt riktig.

Skap en rød tråd

Mangler du inspirasjon til hvordan du renoverer de gamle trappene dine litt, er dette en god kandidat.

Her har de vært modige og valgt å male trappene i forskjellige pastellfarger, men det finnes også mange andre alternativer. Kanskje det er en farge som går igjen flere steder i innredningen din? Da vil det være nærliggende å bruke på trappene, da du enkelt kan skape en rød tråd i interiøret.

La taket skille seg ut

Her har man virkelig vært modig og valgt å male taket på det enkle og minimalistiske badet helt gult. Og det fungerer overraskende bra!

Den skrikende gule fargen står i kontrast til de helt nøytrale gråfargene, samtidig som de gir litt liv og varme til de kule grå nyansene. En modig og annerledes måte å lage et unikt bad på.