8 kreative kommoder

Få et ryddigere hjem og et nytt praktmøbel med en av disse flotte kommodene.

Kreativt design
© Established & Sons

Få ny energi ved å skape et ryddigere hjem. Du trenger ikke trekke store, klossete kommoder inn i huset for å få mer oppbevaringsplass. Vi liker møbler som innbyr til kreativitet - klikk videre og se de flotteste kommodene akkurat nå!
Kommode fra Established & Sons, pris på forespørsel, Robert Tandberg.

Luremøbel
© Bolia

Reolen fra Bolia gjør det ekstra morsomt å få hjelp til å finne fram sølvbestikket og vinglassene. Den har nemlig skuffer og dører som åpnes i forskjellige retninger - utrolig forvirrende for den som ikke er vant til det. Fås i rødt og tre andre farger. Fra 9999 kr, Bolia.

Kunstkommode
© Established & Sons

Noen møbler har et design og en prislapp som gjør dem nærmest sidestilt med kunst. Amsterdam Armoire fra Established & Sons er et slikt møbel: Romantisk og humoristisk, med runde detaljer og en prislapp på 119 400 kr.

Stablekommode
© Hay

Bygg din egen kommode med modulene i serie Cabi U fra danske Hay. Modulen i pulverlakkert stål stables oppå hverandre i maks tre høyder, og kommer i fargene sort og hvitt. Understell selges separat. Se priser på hayshop.no.

Rom for småting
© IKEA

Med 16 små rom er denne kule kommoden i massivt tre perfekt for deg som har mange småting. Kommoden er en del av IKEAs PS-kolleksjon. PS Sinka er designet av Ehlén Johansson. 2295 kr, IKEA.

Spissformulert kommode
© Naver Collection

Designduoen Nissen & Gehl står bak en serie nye kommoder fra Naver Collection med navnet Point. Kommodene, som fås i tre størrelser, har en corianbelagt topplate og dreide ben med fot av stål. De fås i eik, ask eller valnøtt. Den midterste modellen koster koster 10 749 kr hos møbelforretningen A. Huseby & Co i Oslo.

Massive kommoder
© Norrgavel

Norrgavel har utvidet sin oppbevaringsserie Massiv med flere lave benker og kommoder. Massiv er laget i massiv bjørk, og fås med tre ulike overflatebehandlinger: Såpe, olje eller tempera. Topplaten er i enten bjørk eller kalksten. Prisen avhenger av hvordan du vil sette sammen ditt møbel - se Norrgavels nettsider.

Skjenk med plass
© Bolia

Skjenken Wake gir deg mulighet til å gjemme bort ting du ikke trenger hver dag, 12 799 kr, Bolia.