7 enkle gjør-det-selv prosjekter

Vil du krydre boliginnredningen med et nytt DIY-prosjekt? Så la deg inspirere her.

Legg farge på veggene

Med en klatt maling eller et mønstret tapet kan du enkelt lage et helt nytt utseende i hjemmet ditt. Du kan også teste ut den populære kalkmalingen, som har et rått og rustikt utseende.

Det tar ikke veldig lang tid, verken å male eller tapetsere en vegg når man først vet hvordan man gjør det. Derfor er det selvfølgelig viktig å sette seg inn i prosjektets prosess før du starter.

LES OGSÅ: 10 typiske malefeil – slik unngår du dem

Snik farger og personlighet inn

Med en bildevegg kan du enkelt legge til mange farger i interiøret, samtidig som du legger til litt personlighet til stilen din.

Når bilder og rammer er kjøpt, er det enkelt å få bildeveggen på plass.

Her kan du se hvordan du lager den perfekte bildeveggen.

Få de gamle møblene til å skinne

Du kan enkelt få de gamle og slitte møblene til å skinne med et lag med maling. Uansett om det er en gammel stol, et bord eller en vintage lampe, så kan den rette malingen gjøre underverk.

Det er viktig å undersøke hva slags maling du skal bruke til hvert møbel, og om det skal noe forberedende arbeid til, som å slipe tremøbler før du maler.

Bygg ditt eget radiatordeksel

Et slags deksel som skjuler radiatoren er ofte undervurdert, men den helt rette radiatorskjuleren kan virkelig være med på å skape et rolig og harmonisk uttrykk i hjemmet. Så hvorfor ikke bygge en selv?

Det krever naturligvis at man har hendene ordentlig skudd på, og ikke redd for å gripe fatt i verktøyskassen. Lykkes det, er det i hvert fall ingen tvil om at man vil elsker sin nye radiatorskjuler.

Lag ditt eget kunstverk

Med det populære PU-skummet kan du enkelt lage dine egne kunstverk som vil skille seg ut i hjemmet ditt og legge til masse personlighet og kunstnerisk vri på innredningen.

Uansett hva det skal være, om det er rammen på et speil eller et kunstverk i seg selv, så er det bare til å kaste seg ut i det. Det er en god idé å følge en guide på internett, så man er helt sikker på at man gjør det riktig.

Gi nattbordet ditt et personlig preg

Finn dine favorittfliser og dekk nattbordet ditt med dem for å gi nattbordet ditt et personlig og unikt preg.

Det er rikelig med inspirasjon å hente på for eksempel Instagram, der denne DIY-trenden er enormt populær.

Det er en smart og diskré måte å få favorittfargene dine inn på soverommet, og samtidig en flott mulighet til å designe ditt eget nattbord.

Din egen innendørs urtehage

Legg til farge og liv i innredningen med en hjemmelaget, innendørs urtehage. De flotte, grønne krydderurtene gir en god stemning i kjøkkenet og er samtidig alltid fint å ha klar til matlagingen.