LoneFox Billy Bookcase DIY
© LoneFox

6 imponerende, men enkle IKEA-hacks

Med utgangspunkt i den helt enkle Billy-bokhyllen kan du skape imponerende resultater!

Vi er imponert over alle mulighetene som finnes ved den klassiske BILLY-bokhyllen, hvor du raskt kan gi bokhyllen et helt personlig preg. Les med her og la deg inspirere av 6 smarte IKEA-hacks med BILLY-bokhyllen.

Vakre kontraster

Her er det virkelig snakk om en imponerende transformasjon. Fra en enkel, hvit bokhylle til den mest imponerende innebygde hyllen med buede kanter. Vi liker kontrasten mellom de sorte og hvite detaljene. Hvis du også liker et industrielt design, kan du finne inspirasjon til et spesielt IKEA-hack med VITTSJÖ-bokhyllen her.

Les mer om prosjektet her.

Bokhylle med karakter

Dette prosjektet passer til deg som elsker unike møbler. Bokhyllen blir virkelig løftet til nye høyder takket være de buede panelene i eiketre som gir en fin, organisk finish. Her er bokhyllen holdt i naturlig tre, men du kan også gi den en ytterligere vri med en frisk farge.

Se hvordan du gjør det her!

Enkelt, men effektivt

Selv om denne Billy-bokhyllen er litt enklere i sitt utrykk, så er resultatet fortsatt virkelig imponerende! Her brukes bokhyllen i flere høyder ved siden av hverandre for å skape en interessant dynamikk i rommet. Som prikken over i’en er bokhyllene malt i samme farge som veggen, noe som gir en nærmest innebygget finish.

Se flere bilder av prosjektet her.

Inviter naturen inn

Vi er stor fan av IKEA-hacket som virkelig treffer alle de riktige notene. Her anvendes rotting til lokkene, noe som gir et utrolig lett og luftig uttrykk - samtidig bringer man her fler av naturens materialer inn i hjemmet.

Les mer om hacket her!

En eksplosjon av farger

Her har den klassiske Billy-bokhyllen fått en lekende og fargeglad makeover! Alle hyllene er skåret på hver sin unike måte, som skaper en finurlig og uperfekt look. De myke kantene og buede toppene gir et spesielt flow og kan skape god kontrast til den klassiske skandinaviske stilen med skarpe linjer. I tillegg er den oransje fargen en fin og kreativ touch som gir det siste finish til bokhyllen.

Se mer av bokhyllen her.

Mørkegrønn drøm

Det er forbløffende hvor stor forskjell den riktige fargen kan gjøre! Her har Billy-bokhyllen fått en mørkegrønn farge som gir en nesten royal finish. Samtidig har reolen den geniale detaljen at den nederste halvdelen består av skapdører. På denne måten er det plass til oppbevaring uten at bokhyllens uttrykk blir for tung.

Les om prosessen her.