Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

5 flotte oppbevaringssystemer

Har du det rotete? Kanskje det kan hjelpe med et eksklusivt hyllesystem?

String shelf

© LK Hjelle

Denne hylleseksjonen i valnøtt fra svenske StringShelf er både praktisk og dekorativ. Her er det plass til både finserviset, pyntegjenstander, magasiner og bøker.

16 180 kr, LK Hjelle.

Skreddersydd oppbevaring

© Montana

Med Montanas modulkonsept kan du sette sammen egne løsninger, både i stuen, på soverommet og til og med på badet. For en drøm å få skreddersydd sin egen garderobe!

Pris på forespørsel, Montana.

Hemmelig kontor

© Boform

Parallellskyvedører gir nye muligheter for en ordnet og ryddig tilværelse. Hvorfor ikke lage hjemmekontor i skapet? Denne hjemmekontorløsningen koster fra 35 000 kr, Boform.

Boks på boks

© Designdelicatessen

Babushka Boxes er mobile bokser i ulike størrelser, som imøtekommer ulike oppbevaringsbehov. Fine å stable oppå hverandre, og enkle å gjøre om på og flytte.

5154 kr pluss frakt, designdelicatessen.dk.

Fargerik oppbevaring

© Designdelicatessen

De fleksible oppbevaringsmodulene Armoire fra Moustache tilfører hjemmet et varmt, fargerikt uttrykk. Modulene stables på utallige måter og kan betjenes fra begge sider.

5254 kr pluss frakt. designdelicatessen.dk.

Relaterte artikler