15 (u)hyggelige idéer til Halloween

Nå er det snart Halloween! Få inspirasjon til bordpynt, skremmende god snacks og gresskar-utskjæring. Se de uhyggelige idéene her - hvis du tør!

Skremmende pynt og (u)hyggelige dekorasjoner

En av Halloweens hovedtemaer er skrekk og gru - dette danner rammen for en masse vakre og skremmende dekorasjoner, hvor kun fantasien setter grenser.

Dekorasjon med stil

Det kan være en god ide å skifte ut vasene med hodeskaller for et mer skremmende utrykk. Som prikken over i'en, kan du lage en bukett med dystre farger og lokkende teksturer.

Vinflasker

Utforsk den gotiske stilen som går hånd i hånd med Halloween. Har du et par gamle vinflasker liggende og noen lange stearinlys, er du 'good to go.'

Små spøkelses-ballonger

Ballongene står som små, sorte spøkelser og en svak vind vil få dem til å danse. Spøkelsene lages av gjennomsiktige ballonger med sort tyll over.

Høstlys i syltetøyglass

Gresskarslykter er ikke den eneste måten man kan skape mer lys på i den mørke høsttiden. Du kan lyse opp høsten med disse lyktene som er laget av høstblader limt på innsiden av syltetøyglass.

Skremmende god snacks

Selv på det uhyggelige Halloween-bordet skal det være litt søtsaker. Få inspirasjon her til Halloween-snacks, som både er barnevennlig og skremmende lett å lage.

Flyvende donuts

De små donutsene er dyppet i mørk og hvit sjokolade og passer perfekt til den dystre høytiden. Plasser dem på en kost for at oppnå den optimale Halloween-effekten.

Heksens beste venn

Heksens beste venn skal selvfølgelig også være tilstede på Halloween-bordet, nemlig kosten. Pynt marshmallowsene i klassiske Halloween-farger.

Den enkle

Dersom du har lite tid og dine kreative sanser er lidt rustne, kan du lage disse enkle Halloween-godbitene. Både store og små vil elske oreos dyppet i oransje glasur.

De søte

De fine småkakene er nok mer søte enn skumle. Men både barn og barnslige sjeler vil uten tvil elske de små, (u)hyggelige skjelettene.

Borddekning med en uhyggelig tvist

Halloween er den perfekte tiden for et dramatisk og mørkt bord. Se stemningsfulle dekorasjoner her som omfavner Halloween på alle måter.

Hyggelig uhygge

Kjøp et par dødningskaller, noen store lysestaker og finn litt mose eller grener ute fra hagen. De intense fargene, dekorasjonene og det levende lyset skaper enkelt en uhyggelige stemning.

Blomstene som lever for alltid

Selv om Halloween er en skremmende høytid, kan man aldri gjøre feil med noen evighetsbuketter. Disse bukettene blir et elegant og fargerikt tilskudd til din Halloween-pynt. Kombinér borddekningen med trebestikk, grener og små gresskar.

Pynt bordet med gresskar

Gresskar er en essensiell del av Halloween, så hvorfor ikke pynte bordet med dem? Det er opplagt å male gresskarene i matte farger som gir et rolig og fargerikt uttrykk. Perfekt til høsten!

Det mystiske elementet

Halloween-pynt trenger ikke bare å være i sorte og oransje nyanser. Dekk istedenfor et flott bord i gyldne farger som har en spesiell mystikk over seg. Sorte detaljer er alltid passende og kan hjelpe til å avdempe gullets prangende karakter.

Flotte malte gresskar

Halloween innebærer et hav av aktiviteter. Gresskar-utskjæring og pynting er blitt en viktig del av tradisjonen. Se de flotteste og mest skremmende gresskarene her.

Gresskar i gull

Gresskar som er malt i forskjellige farger vil komplimentere borddekningen. Det naturlige og kunstige utrykket kombinert, utgjør et veldig fint motspill og skaper et dynamisk og spennende bord.

Det monotone gresskaret

Dekorer gresskaret i monotone farger som vil gi et elegant og foruroligende uttrykk. Bruk små blomster til å lage et spennende design som enkelt viser temaet.

Rosa gresskar

Her kombineres fargene rosa, gull og hvit. Mal gresskaret ditt i rosa og hvite nyanser for å bevare et enkelt og minimalistisk uttrykk.